reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oby .... w końcu dążymy do tego. trochę się boję co to będzie. ale też nie mogę usiedziec i ciągle coś robię- a ja leń jestem i nigdy nic nie robię:/ a tu jakieś okno umyje a tam prysznic umyje :D ja wiem oszczędzać się;) ale nie umiem. muszę coś robić żeby nie myśleć:/
Z tym myciem okien to nie przesadzaj!
Ja za to jestem pracus -ale teraz nie robię nic!!!Staram się jak najwięcej leżeć;)
Już kuwa odleżyny mi się robią :p
Ja żeby nie myśleć filmy oglądam a od dziś zacznę nadrabiać zaległości z audiobookow -trochę ich mam ;)
Panikuje z tym oszczędzaniem się pewnie dlatego że już stara jestem :p I za dużo czasu mnie nie zostało na kolejne próby.:D

reklama
Dziewczyny odebrałam wyniki antytpo 138 uiu/ ml z groszami i anty tg 38 z grosze niby tg mam w normie ale Tpo nadal powyżej normy fakt we wrześniu miałam ponad 300 więc spadło;)

Czesc dziewczyny. Prawie rok mnie tu nie bylo.
W skrocie:
Rok temu mialam dwa razy transfer. Za drugim razem „troche” zlapalo - ciaza biochemiczna.
Odpuscilismy sobie na jakis czas.
Moj organizm zabijal zarodek.
Jesienia przeszllismy szczepienia autoimmunologiczne w Lodzi. Wyniki sie poprawily.
Za dwa tygodnie kolejny transfer.
Tu moje pytanie-czy ktos z Was jest po takich szczepienaich z pozytywnym skutkiem?

Czesc dziewczyny. Prawie rok mnie tu nie bylo.
W skrocie:
Rok temu mialam dwa razy transfer. Za drugim razem „troche” zlapalo - ciaza biochemiczna.
Odpuscilismy sobie na jakis czas.
Moj organizm zabijal zarodek.
Jesienia przeszllismy szczepienia autoimmunologiczne w Lodzi. Wyniki sie poprawily.
Za dwa tygodnie kolejny transfer.
Tu moje pytanie-czy ktos z Was jest po takich szczepienaich z pozytywnym skutkiem?
Ja jestem przed nimi pierwsza wizyta w łodzi 7 lutego jestem pełna nadziei... ile szczepień miałaś? Jak to w ogóle wygląda?

Ja jestem przed nimi pierwsza wizyta w łodzi 7 lutego jestem pełna nadziei... ile szczepień miałaś? Jak to w ogóle wygląda?
Przyjezdzasz o 8:30, mezowi pobieraja krew.
Potem jedziecie do kina lub na shopping :D
Wracacie o 14:30, podaja Ci szczepionke (po 3 wklocia w kazde przedramie) i wracacie do domu :)

reklama
Do góry