@zylwia możesz mnie dopisać na jutr na wizytę przed crio? :*
Czyli wracamy do gry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@zylwia możesz mnie dopisać na jutr na wizytę przed crio? :*
@Felia zastrzyki z prolutexu do najprzyjemniejszych niestety nie należą, ale są skuteczne
Hej dziewczyny ja tez się chwale dzisiaj 8dpt i beta 145 powtórzę w piatek, mam nadzieję że będzie ładnie rosła prg też ok. 30 oczywiście robiłam wczoraj sikanca i nie było ani śladu kreski więc byłam pewna ze się nie udało, a tu dzisiaj taka niespodzianka tylko jak ja mam teraz dbać o siebie z ruchliwym dwulatkiem w domu? Hihi
PS. Poznikaly mi wszystkie przecinki i moj post wygląda dziwnie, ale piszę z tel i nie chce mi się już poprawiać
Felia mnie miejsce po wkluciu bolało na szczęście tylko przez 1 dzień, jutro zrób zastrzyk po drugiej stronie, a to miejsce z dzisiaj powinno "wydobrzeć" do pojutrzaZastanawiam sie powoli, co zrobic i gdzie wkluwac, jak brzunio bedzie caly obolaly. Nie wyobrazam sobie, kilka dni pod rzad nakluwac go przy takich bolesciach. No ale co narzekam, nie mam wyjscia, jezeli to faktycznie takie skuteczne
Przyzwyczaisz się, fakt troche boli ale to chyba najlepsza forma progesteronu!! :-)U mnie plamienie poki co na szczescie ustalo. Mimo to, poszlam jednak na badania dzis rano i chyba dobrze zrobilam, bo progesteron polecial mi w dol... Zamiast 24,7 w 9 dpt, dzis bylo juz tylko 12,35 a dzien mamy 16 dpt. Beta natomiast 3369.
Przedzwonilam od razu do kliniki, kazali przyjechac po Prolutex. Jeden zastrzyk juz dostalam, ale to jakas masakra jak to boli. Nie moge dotknac brzucha w miejscu naklucia, gorzej niz podczas stylumacji. Jutro wizyta pecherzykowa i zobaczymy co dalej bedzie.
Tak jest!!! Ja już jadę pełną parą, a ty będziesz mieć pierwszą wizytę przed crio czy już miałaś tą na początku cyklu i teraz monitoring?Czyli wracamy do gry
Felia mnie miejsce po wkluciu bolało na szczęście tylko przez 1 dzień, jutro zrób zastrzyk po drugiej stronie, a to miejsce z dzisiaj powinno "wydobrzeć" do pojutrza
Kurka to może ten progesteron był winowajcą tych plamień. A przypomnisz kiedy ostatnio robiłaś betę?
Ta z dzisiaj ładna
Ja tak samoHaha ja jestem od dnia przed punkcja [emoji23] zapomnę jak się pracuje [emoji14] ja nie mogłam się na niczym skupić, miałam jeden cel
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Noo!! Czyli jesteś zaraz za mną Dziewczyny, paznokci nam w styczniu zabraknieleki mi rozpisał przed cyklem a teraz jadę 12dc obejrzy grubość i ustali optymalny czas transferu dla blastki więc to chyba monitoring