reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ale zapytaj też Kubusia, on jeszcze młody, może robi jakieś dodatkowe specjalizacjeDzieki, to pewnie bym sobie zrobilabym sobie na poczatek stycznia. Opinie widze ze ma spoko, wiec skorzystam pewnie
W każdym bądź razie w kwietniu mi mówili, że tylko ten gościu od cycuchów albo Mirek robi. Mirek oczywiście sie wymigał, więc umówiłam się do tej babki.
dżoasia
Trzymam kciuki za serduszka Beta była piękna, będzie dobrze. Dużo dziewczyn nie ma żadnych objawówHej dziewczyny jestem 21 dpt nie mam żadnych objawów prócz bolących lekko piersi trochę się tym martwię czy jest oki i czy to normalne jutro mam pierwsza wizytę USG.
No to mogą być pozostałości po zastrzyku (beta HCG)Przepraszam 1 zastrzyk miałam z ovitrelle
"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"
Mala844
Zaangażowana w BB
Ja właśnie brakiem tych objawów jestem przerażona może dramatyzuje już.Trzymam kciuki za serduszka Beta była piękna, będzie dobrze. Dużo dziewczyn nie ma żadnych objawów
jasani
No to beta na pewno pokazuje jeszcze zastrzyk.Przepraszam 1 zastrzyk miałam z ovitrelle
misis188
Przeszedl sam. To mnie gdzieś tydzień bolalo a potem odebralam pozytywna bete i przeszloSam z siebie przeszedl? Bylas to skonsultowac? Juz podejrzewalam, ze to moze sprawka progesteronu, ze moze pod jego wplywem ktoras torbiela powiekszyla sie i uciska. Ale doktoryzowac nie bede sama, sprawdze to jak nie teraz w grudniu to zaraz w styzczniu.
Ale zapytaj też Kubusia, on jeszcze młody, może robi jakieś dodatkowe specjalizacje
W każdym bądź razie w kwietniu mi mówili, że tylko ten gościu od cycuchów albo Mirek robi. Mirek oczywiście sie wymigał, więc umówiłam się do tej babki.
Powiem ci Dzoasia, ze pod tym aspektem tez szukalam dobrego gin w Krk i jakos zawsze kiepsko trafialam. Mam na mysli gin, ktory nie tylko za pomoca sprzetu przebada ale tez palpacyjnie. Podotyka, oceni, itd. Moja gin zagranica tak robila a tutaj mam wrazenie, ze wlasnie sie migaja od takich rzeczy, albo generalnie od wykonywania badan. Gdyby nam sie faktycznie udalo, bedzie ciezko rowniez z lekarzem prowadzacym ciaze, bo zwyczajnie nie mam zaufanego gin.
Chodzilam co prawda panstwowo, ale jedna babka mnie na amen zrazila do siebie... stwierdzila, ze powinnam faceta sobie wymienic, dopoki jestem mloda jak jej powiedzialam o naszym problemie. Facet do ktorego pozniej zmienilam, byl niechetny do orzekiwania jakichkolwiek decyzji. Przynioslam mu wyniki z pracowni USG piersi, a ten nic na to podczas gdy w pracowni mowili do wgladu dla lekarza, itd. Nie mowie juz, ze musial pierw 15 minut szperac w systemie i mimo tego podczas rozmowy mylil imie i nazwisko moje z innymi pacjentkami. Kolejna babka, wsumie spoko, ale ona niestety zbytnio nie ma pojecia o ciazach po invitro. Takie odnioslam wrazenie podczas rozmowy z nia. Do dodatkowych badan sklonna tez nie byla. Wiec jestem w kropce
Ostatnia edycja:
reklama
misis188
Jest ok ja przez kilka dni mialam masakre bo bylo mi nie dobrze rano i bylam nie do zycia ale mogło byc to spowodowane stresem zwiazanym z plamieniem. A teraz mam wstret do miesa i kiepsko z jedzeniemHej dziewczyny jestem 21 dpt nie mam żadnych objawów prócz bolących lekko piersi trochę się tym martwię czy jest oki i czy to normalne jutro mam pierwsza wizytę USG.
Podziel się: