A masz ochote opisac swoja historie walki? Ile to juz trwa?mamy jeszcze 3 mrozaki i 3 procedure z gwarancja bezplatnego calkowitego podejscia,jesli pierwsze dwa platne nie wypala. Takze jestem jeszcze spokojna. 5 grudnia zrobilam ostatnia Bete ,wyszla chyba 3000 i stwierdzilam ze jak tak pieknie przyrasta to nie bede sie nia wiecej katowac i poczekam na usg w starej klinice w ktorej tez robia mi intralipid.W niedziele po poludniu zaczal mnie bolec brzuch i to tak konkretnie,potem cala noc i poniedzialek. W poludnie zaczelo mnie zalewac ,pojechalam do ginekologa ,na usg stwierdzil puste jajo plodowe,we wtorek zrobilam krew ,Beta byla juz przy 2583 ,erstradiol zjechal z 270 na 147, w srode pojechalam jeszcze raz do kliniki,na usg juz nic nie bylo widac oprocz endometrium na 3 cm i macicy pelnej krwi. Skierowanie do szpitala i wczoraj zabieg. 6 tydz +3 dzien. 30dpt.
Jasne ze jest mi smutno,panikowac nie ma co ,zawsze moze cos sie stac i trzeba miec to gdzies z tylu glowy zachowane.Na razie musze co najmniej 3 cykle odczekac a potem zobaczymy co dalej.
Przepraszam ze zapytam dajesz rade psychicznie bez opieki psychologa?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom