walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Jest spora szansa na bliźniakitez mi sie duzy wydaje z tym ze mi wtykli dwa zarodki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest spora szansa na bliźniakitez mi sie duzy wydaje z tym ze mi wtykli dwa zarodki
Hej dziewczyny w poniedziałek mialam bete 241,8 a dzisiaj 1992. Liczyłam na kalkulatorze internetowym i niby przyrost jest za mały
to najwyzej blizniaki beda,beta jest mega dobratez mi sie duzy wydaje z tym ze mi wtykli dwa zarodki
kochana zapewne chodziło jej o konflikt serologiczny.. my z grupa rh - mamy tak juz .. a maz ma rh+? tutaj masz strone poczytaj sobie ... nic groznego ewentualnie pare zastrzyków wiecej...Kochane jeszcze jedna sprawa.Podpisywalam zgodę na ustalenie grupy krwi dziecka.Ja mam grupę brh- i doktorka powiedziała że jeśli dziecko bedzie mieć grupę dodatnia to jest jakieś ryzyko(poziej dokladnie nie zrozumialam)czy ktorac z was wie o co chodzi?
Dziękuję kochanakochana zapewne chodziło jej o konflikt serologiczny.. my z grupa rh - mamy tak juz .. a maz ma rh+? tutaj masz strone poczytaj sobie ... nic groznego ewentualnie pare zastrzyków wiecej...
Link do: Co to jest konflikt serologiczny?
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
spoko u mnie ta sama sytuacja wiec wiem o co chodzi ... ja rh- maz rh+ hihiDziękuję kochana
pewnie o konflikt serologiczny chodziKochane jeszcze jedna sprawa.Podpisywalam zgodę na ustalenie grupy krwi dziecka.Ja mam grupę brh- i doktorka powiedziała że jeśli dziecko bedzie mieć grupę dodatnia to jest jakieś ryzyko(poziej dokladnie nie zrozumialam)czy ktorac z was wie o co chodzi?
Co ty???!! Jakiś zły kalkulator miałaś albo może coś źle wpisałaś!Hej dziewczyny w poniedziałek mialam bete 241,8 a dzisiaj 1992. Liczyłam na kalkulatorze internetowym i niby przyrost jest za mały