reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Musi byc dobry, sporo nas jest na 21.12 :) ale denerwuje sie strasznie, chyba tez przez ten progesteron, od 3 dni biore o jedna dawke mnie i schizuje strasznie, wydaje mi sie, ze bardziej mnie brzuch boli ale pewnie sobie wmawiam. Strasznie sie boje, zeby przez ta mniejsza dawke nie zaszkodzic malenstwu ale z drugiej strony jakbym posluchala lekarza to nie bralabym nic juz od tygodnia.. nie plamie, wiec chyba jest ok.. oby do przyszlego czwartku wytrzymac. To bedzie ciezki dzien, bo umowiona mam od razu biopsje kosmowki ale nie zrobie tego badania, moze uda mi sie wyprosic chociaz badanie nifty.
Zrezygnowałaś z badania kosmówki? Mnie od wczoraj też mnie brzuch boli jakby czesciej i świruje. U Ciebie na takim etapie skoro nie ma plamien to wszystko jest na pewno dobrze!

reklama
Tak zadzwon i tam Ci wszystko powiedza. Napewno beda kazali Ci odstawic leki i czekac na @ . Po @ pewnie wizuta u lekarza. On sprawdzi czy nie zrobily sie zadne torbiele i jesli wszystko bedzie oki to bedziesz mogla probowac dalej. Ciekawi mnie jedna rzecz czemu beta poszla Ci wogole ociupine do gory. Ja dwa razy mialam porazke i dwa razy beta nie drgnela.

może to Ovitrelle? Miałam 2 ampułki podane.

Dziewczyny dr G jest dopiero 19.12 i wtedy mam wizytę. Pani przez telefon powiedziała, żeby odstawić leki. Ale wolę się upewnić - już chyba nie ma sensu powtarzać bety ?
A leki mam odstawić wszystkie? Zarówno lutinus jak i acard i neoparin?
Bo Encorton to słyszałam, że jakoś stopniowo...

Musi byc dobry, sporo nas jest na 21.12 :) ale denerwuje sie strasznie, chyba tez przez ten progesteron, od 3 dni biore o jedna dawke mnie i schizuje strasznie, wydaje mi sie, ze bardziej mnie brzuch boli ale pewnie sobie wmawiam. Strasznie sie boje, zeby przez ta mniejsza dawke nie zaszkodzic malenstwu ale z drugiej strony jakbym posluchala lekarza to nie bralabym nic juz od tygodnia.. nie plamie, wiec chyba jest ok.. oby do przyszlego czwartku wytrzymac. To bedzie ciezki dzien, bo umowiona mam od razu biopsje kosmowki ale nie zrobie tego badania, moze uda mi sie wyprosic chociaz badanie nifty.
Ojej, dlatego biopsja? Coś mnie ominęło?

[emoji127] 28.09.2017 Piotruś i Oleńka

Dziewczyny dr G jest dopiero 19.12 i wtedy mam wizytę. Pani przez telefon powiedziała, żeby odstawić leki. Ale wolę się upewnić - już chyba nie ma sensu powtarzać bety ?
Ja odstawiłam odrazu po dwuch dniach przyszedł okres.
Przykro mi moim zdaniem masz już jasna sytuacje.Trzymam kciuki za dalszą walkę.

Z tych ktore wymienilas biore tylko acard. I jesli o niego chodzi to mi lekarz powiedzial ze acard moge brac caly czas

reklama
@Kurcia ...kurko nasza ❤ przykro mi wiem co czujesz . . :*
Tule mocno i walcz dalej! :*
A dziś ekspert od wina zaleca...WINO..❤
Uwielbiam winko..chetnie bym wirtualnie się z Tobą napila :*

Do góry