No super kochana A powtarzasz w środę ? Mi standardowo kazała powtórzyć po 48h wiec lece w środęnarazie nie kazal badac pisalam dzisiaj do niego czekam na dalsze instrukcje
reklama
Maryanka
Fanka BB :)
@Maryanka bardzo mi przykro. :* wiem doskonale, co czujesz, bo też przechodzę teraz nieudany transfer. Na pewno wkrótce i do nas uśmiechnie się szczęście i będziemy się cieszyć rosnącymi brzuszkami. :*
Mam taką nadzieję Kiedy próbujecie ponownie? My być może w styczniu jak się wszystko ułoży ehh
dżoasia
kochana leż dużo, dopchaj się progesteronem i łyknij nospę może. Masz może termin @ jakoś teraz? Może dlatego to plamienie...A ja zaczęłam delikatnie plamić na brązowo i jestem przerażona a wizyta dopiero 21 :-(((
Mala844
Zaangażowana w BB
Tak chce zobaczyc jak rosnieNo super kochana A powtarzasz w środę ? Mi standardowo kazała powtórzyć po 48h wiec lece w środę
Justin87
My mamy jeszcze mrożaczki, w piątek jadę do kliniki sprawdzić czy wszystko się już oczyściło i jeśli będzie ok, to w tym cyklu chcemy podejść do kolejnego transferu.Mam taką nadzieję Kiedy próbujecie ponownie? My być może w styczniu jak się wszystko ułoży ehh
dżoasia
Tak na oko to super extra wynik!!Dziewczynki , dostalam wynik . W piatek 7dpt ( jak sie okazalo a nie 8) bylo 41,3 , dzis 10 dpt 186,7 . Chyba dobrze tak na oko . ?
Dziewczyny gratuluje wszystkim tym co maja pozytywne bety dzisiaj, widziały swoje kropeczki i tym co usłyszały serduszka. Przykro, ze niestety nie wszystkim [emoji53] przyjdą i do Was te piękne chwile [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
dżoasia
Pięknie!!!!!! Progesteron ciut niskawy ale nie ma tragedii. Co na to lekarz??Beta 59.30........o boze...
Progesteron 14.1 ..chyba maly?
Maryanka
Powodzenia życzęMy mamy jeszcze mrożaczki, w piątek jadę do kliniki sprawdzić czy wszystko się już oczyściło i jeśli będzie ok, to w tym cyklu chcemy podejść do kolejnego transferu.
reklama
Podziel się: