reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja w ogóle nie miałam i nie mam mdłości. Gdyby nie to, że nie mam okresu to w ogóle bym nie wiedziała, że jestem w ciąży. Ale tak jak pisze @gooossia17 raz mogą być mniejsze, raz większe dolegliwości. Mnie np piersi przestały boleć i też się zaczęłam martwić. Teraz w styczniu będę miała dopiero połówkowe a po drodze tylko spotkanie z położną.
Mnie piersi raz bolą raz nie ;) a powiedz mi już masz brzuszek? Bo ja powiem szczerze, ze jest inny ten brzuch, ale raz mam większy raz mam mniejszy. Zależy od wzdęcia chyba.

reklama
Chyba nikt jak dobrze kojarze nie leczy sie w Poznaniu. A z opini z innego forum odradzam cala klinike Medart jak dobrze kojarze. Dziewczyny z Poznania uderzaja do innych miast. Ale wiadomo jak to jest chwali ten ktoremu sie udaje takze ciezko cokolwiek doradzic.
Gosiu ja właśnie pisalam, ze dzięki Medart niebawem rozwiązanie [emoji4] więc co człowiek to opinia... Bardzo polecam dr Beatę Kubiaczyk-Paluch

Dziewczyny krew oddana, z tego co rozmawialam to nie za bardzo wiedza co z moim przypadkiem zrobic. Beda dzwonic po wynikach!
Wczoraj bylo lepiej na wieczor, nad ranem znow zaczelam czuc cos w podbrzuszu i znow troche krwi sie polalo ale to bardziej takie okresowe krwawienie i bolem bym tego nie nazwala a bardziej ciagniecie w podbrzuszu.

Dostalam zwolnienie poki co do konca tygodnia a wiec ide dalej lezec. Modle sie o cud [emoji120][emoji173]️[emoji120]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Trzymam kciuki kochana ✊

O mdłości to się nie martw. Ja tez myślałam, ze mi przeszło ale jednego dnia mam a drugiego bić mi kompletnie nie dolega. :)
Ja do tej pory z kanapy nie moglam wstac tak mi bylo niedobrze i wymioty tez byly a teraz tylko minimalnie odczuwam, prawie wcale. No ale jak mowisz, ze mam sie nie martwic to tak zrobie, bo zwariuje ;)

Ja w ogóle nie miałam i nie mam mdłości. Gdyby nie to, że nie mam okresu to w ogóle bym nie wiedziała, że jestem w ciąży. Ale tak jak pisze @gooossia17 raz mogą być mniejsze, raz większe dolegliwości. Mnie np piersi przestały boleć i też się zaczęłam martwić. Teraz w styczniu będę miała dopiero połówkowe a po drodze tylko spotkanie z położną.
Juz polowkowe za chwile bedziesz miala, szok jak ten czas leci. Ja w styczniu pierwsze prenatalne.
Podobno jak sa male mdlosci to chlopak bedzie :) Ciekawa jestem co bedziesz miala ;). U mnie sie to sprawdzilo w pierwszej ciazy. Tym razem mam inaczej ale tez progesteron moze potegowac mdlosci.

Juz polowkowe za chwile bedziesz miala, szok jak ten czas leci. Ja w styczniu pierwsze prenatalne.
Podobno jak sa male mdlosci to chlopak bedzie :) Ciekawa jestem co bedziesz miala ;). U mnie sie to sprawdzilo w pierwszej ciazy. Tym razem mam inaczej ale tez progesteron moze potegowac mdlosci.
Ja miałam słabe mdłości a mam mieć dziewczynkę a moja przyjaciółka jak zaczęła to skończyła wymiotowac w 8miesiacu ciazy i chłopca urodziła, wiec to takie teorie bez pokrycia [emoji6]

reklama
Do góry