reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Może tak być od skoków hormonów. Jesteś po punkcji wiec Twoje jajniki i organizm musza sie „ogarnąć” :) tez dawki progesteronu nie są małe wiec może tez od tego
ok. Dziękuję za odpowiedź. Bo wpadłam w paranoję, że mi się Salmonella po jajku na miękko zaczyna. Gdzieś wpadłam na info, że się nie powinno. A ja jeszcze o sobie nie myślę jakbym miała być w ciąży więc nie zwracałam uwagi na to co jem (no wiadomo surowego mięsa nie szamałam).

Dziewczyny ja nie spałam do 8-9 tygodnia :D kilka razy w nocy na sikanie wstawałam. Później usnąć nie mogłam. Teraz z kolei jako tako śpię, ale to tak na czuja bo się naczytałam, ze na prawym boku nie można spac bo żyła główna po tej stronie idzie i mam problem z ułożeniem. :) a w dzień nie potrafię spac. :(
Oj to mnie pocieszyłaś... ;-)

Laseczki. Dostałam Mensinorm w zastrzykach i dzisiaj dostałam @ lekarz kazał mi przyjść 2-3 dnia cyklu żeby sprawdzić progesteron i podać 1-szy zastrzyk. Mówił tez ze najpóźniej może być 4 dzień cyklu tylko ja się zastanawiam czy to nie będzie za późno. Którego dnia cyklu powinnam wziąć 1-szy zastrzyk?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja pierwszy mialam w 4dc wieczorem:)

na 16.20 zapisalam sie do ginekologa.jakis pierwszy lepszy ktory mial miejsce.moj prowadzacy nie odpisuje.wiem ze jest zajety ale ja umieram z nerwow.troche czuje sie jak bym mojego prowadzacego zdradzala ale boje sie strasznie i chce zeby jakis lekarz mnie zobaczyl..nie wiem czy to istotne ale nie mam jeszcze ksiazeczki ciazy....

Dzieki dzieki, wlasnie tak chce zrobic. Jutro betka i sie okaze co dalej :)
No jak widzisz myslalam ze lekarz w Polsce lepszy a tu ani w Szwajcarii ani w Polsce za dobrego nie mam, do Polski nie wracam to mi rybka ale w Szwajcarii mysle ze zmienie jak juz bedzie sytuacja opanowana ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też się za bardzo nie znam ale twój przyrost był ok mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy zostaje życzyć cierpliwości w tej całej sytuacji trzymam kciuki

reklama
Do góry