Margit2018
Fanka BB :)
Dziewczynki wyrozumiałości próbuje nauczyć się pisać na forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok. Dziękuję za odpowiedź. Bo wpadłam w paranoję, że mi się Salmonella po jajku na miękko zaczyna. Gdzieś wpadłam na info, że się nie powinno. A ja jeszcze o sobie nie myślę jakbym miała być w ciąży więc nie zwracałam uwagi na to co jem (no wiadomo surowego mięsa nie szamałam).Może tak być od skoków hormonów. Jesteś po punkcji wiec Twoje jajniki i organizm musza sie „ogarnąć” tez dawki progesteronu nie są małe wiec może tez od tego
glupio zabrzmi ale sie ciesz ,bo to swiadczy o oczyszczajacym sie do konca krwiaczku badz za niskim prg. I spokojnie bo sie wykonczyszdziewczyny krew jest ciemno brazowa
Oj to mnie pocieszyłaś... ;-)Dziewczyny ja nie spałam do 8-9 tygodnia kilka razy w nocy na sikanie wstawałam. Później usnąć nie mogłam. Teraz z kolei jako tako śpię, ale to tak na czuja bo się naczytałam, ze na prawym boku nie można spac bo żyła główna po tej stronie idzie i mam problem z ułożeniem. a w dzień nie potrafię spac.
Ja pierwszy mialam w 4dc wieczoremLaseczki. Dostałam Mensinorm w zastrzykach i dzisiaj dostałam @ lekarz kazał mi przyjść 2-3 dnia cyklu żeby sprawdzić progesteron i podać 1-szy zastrzyk. Mówił tez ze najpóźniej może być 4 dzień cyklu tylko ja się zastanawiam czy to nie będzie za późno. Którego dnia cyklu powinnam wziąć 1-szy zastrzyk?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też się za bardzo nie znam ale twój przyrost był ok mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy zostaje życzyć cierpliwości w tej całej sytuacji trzymam kciukiDzieki dzieki, wlasnie tak chce zrobic. Jutro betka i sie okaze co dalej
No jak widzisz myslalam ze lekarz w Polsce lepszy a tu ani w Szwajcarii ani w Polsce za dobrego nie mam, do Polski nie wracam to mi rybka ale w Szwajcarii mysle ze zmienie jak juz bedzie sytuacja opanowana ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Estradiolu nie mam. Tylko sam progesteronKurcia ja funkcjonuje od 6 do 11 rano potem moglabym juz dobranoc powiedziec tak na mnie prg dziala ,nie wiem czy bierzesz estradiol ? On jest jeszcze gorszy
dzieki kochana.zapisalam sie na 16.20 do lekarz jakiegos tam bo moj prowadzacy nie ma czasu mi odpisac.troche mnie pocieszylas tylko ten brzuch mnie tak boli.....glupio zabrzmi ale sie ciesz ,bo to swiadczy o oczyszczajacym sie do konca krwiaczku badz za niskim prg. I spokojnie bo sie wykonczysz
Spoko kobitko wiadomo że żadna z nas nie weźmie na poważnie pomyłki nawet w oznaczeniu wypowiedzi zawsze może się przytrafić niefortunni klikniecieDziewczynki wyrozumiałości próbuje nauczyć się pisać na forum