reklama
Piersi to akurat teraz będzie Twój największy atut piękne i jędrneNIE MOGE W TO UWIERZYC!
Czuje sie totalnie jak przed okresem, boli mnie brzuch i ledzwie, piersi mam jak bombki swiateczne
Bylam pewna ze wynik pokaze brak ciazy....
Może zrób sobie progresteton, może jest za niski ?dziewczyny o 13 jeszcze wkladalam luteine aplikatorem.teraz bylam siusiu i jak sie podtarlam to zobaczylam krew na papierze toaletowym...... masakra..... pobolewa mnie brzuch..... oczywiscie mysle ze to juz koniec.....
a progesteron gdzie sie robi? to z krwi? nigdy nie robilam....Może zrób sobie progresteton, może jest za niski ?
gooossia17
Fanka BB :)
Musisz wcisnąć po lewej stronie „odpowiedz” aby cofnąć ocenę poszukaj przycisku „cofnij ocenę” tez po lewej stronie ba doleWalcząca musiałam coś nacisnąć czy chodzi o te ikonki pod postami? Jessssu bardzo cię przepraszam ale naprawdę tego nie kontroluje. Powiedz mi kochana jak wy kopiujecie w odpowiedzi czyjeś posty i nicki? Jeszcze raz przepraszam
Tak z krwi.a progesteron gdzie sie robi? to z krwi? nigdy nie robilam....
Jak masz doustną jakąś luteinę to też możesz wziąć. I nospę, magnez i leż. Kiedy się wybierasz do lekarza?
annemarie
Annna a moze tak Bete zrobisz,bedziesz wiedziala na czym stoisz ,bo twoje plamienie mozne oznaczyc doslownie wszystko.Trzymam kciukidziewczyny o 13 jeszcze wkladalam luteine aplikatorem.teraz bylam siusiu i jak sie podtarlam to zobaczylam krew na papierze toaletowym...... masakra..... pobolewa mnie brzuch..... oczywiscie mysle ze to juz koniec.....
gooossia17
Myśle, ze takKochane!! Beta 50.21 mIU/ml, 8 dpt 5 dniowej blastocysty, czy to dobry wynik? czy moge sie juz (niesmialo) cieszyc?
reklama
dopiero w sobote.chyba zwariuje do soboty.o 13 bralam estrofem,luteine i duphaston....Tak z krwi.
Jak masz doustną jakąś luteinę to też możesz wziąć. I nospę, magnez i leż. Kiedy się wybierasz do lekarza?
Podziel się: