reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej Kobitki!trzymam kciuki za bety, niech będą do sufitu!:) powiedzcie mi czy np. Kariotyp robi sie do każdej stymulacji czy wynik jest brany z poprzedniego podejścia?

Zrobiłam dziś sikanca, w 9 dt z 2 dniowym zarodkiem, wyszła bladziusienska druga kreska, ledwo widoczna, w związku z kontrolą progesteronu poszło i bhcg, czekam na wynik, trzymajcie kciuki pls
Beta to juz tylko formalnosc ;) po cichu gratuluje i trzymam mocno kciuki ✊

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane moje... krew oddana.
Niestety brzuch boli jak na @ :( wiem ze chyba ta beta to formalność .... nie naprawiam się piztywnue. Mąż się bardzo postaral i jeszcze dzisiaj w domu, wiec trochę lżej będzie usłyszeć źle wiadomości. Humor kiepski mam, tylko melisa i hydrokortizina trzyma mnie przy życiu...ciężko mi się oswic z myślą ze moje szczęście trwało 5 dni :( próbuje doszukiwać się przyczyn...lekami byłam obstawiona więc może zarodek przestał się rozwijać :( :( więcej prób nie mamy... to było nasze ostatnie podejście.
Ale pozostaje mi czekać do wizyty wtedy się wszystko wyjaśni :(
Ale za Was wszystkie trzymam wielkie kciuki

Do góry