reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ile to trwało? Bo nie ukrywam jestem już tym wszystkim zmęczona. Objawy mam jak przy ciąży, mdłości i ciągle mi słabo.

reklama
@asinka89 bety aż do nieba ;)
@Oczekiwanie2017 @anett96 @HopeFul87 pięknych przyrostow :-D
@Iskra_82 przytul mocno kropka i nie puszczaj przez najbliższe 9 miesięcy ;)
@Kurcia pięknych jajek ale sądzę że przy takim nicku to żaden problem :D

Mocno trzymam kciuki za Was wszystkie niech dzisiejszy dzień przyniesie same dobre wiadomości ;-) ;)

Miłego dnia moje drogie Panie i oczywiście @dami :rofl2:

Też dołączam się do życzeń, oby wiadomości były tylko pozytywne i powodowały łzy radości :)

Cierpie na bezsenność a to uczucie mi dotąd nueznane bo ja straszny śpioch jestem :-) milego dnia wszystkim, niech dobra passa trwa w nieskończoność :-) samych dobrych wiadomości na dzis :-)

ja ogolnie na odwrot, tylko maly problem ze usypiam z synkiem, w sumie ja przed nim a potem sie budze kolo 11 wieczorem i nie moge zasnac.
Ja za to mam stracha do toalety chodzic, ciagle mam wrazenie ze troche mokrawo ale to przez te tabletki dopochwowo. Boje sie ze krew zobacze i jakos mnie to stresuje !!!

A w ogole jak sie czujecie? Bo ja caly dzien prawie nic nie czuje ale wtedy jestem w pracy i moze po prostu nie zwraxam na to uwagi a wieczorem i rano to ciagnie mnie na maxa w podbrzuszu, nie jest to bolace. Bardziej powiedzialabym laskoczace, macie jakies objawy? Ja dzisiaj jestem 10dpt.

Zapomnialam dodac ze sie mega mecze, dwa pietra w gore a ja zdycham, nie mowiac o malym podejsciu w gorke do pociagu co normalnie bylo latwiutkie!!! tez tak macie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ile to trwało? Bo nie ukrywam jestem już tym wszystkim zmęczona. Objawy mam jak przy ciąży, mdłości i ciągle mi słabo.
Kiedy kochana masz jakąś wiz z usg? Moze warto zapytac lekarza o jakies tabl indukujące poronienie jeśli nadal nic nie będzie widać na usg? Bo to faktycznie bardzo długo już u ciebie trwa. W ten sposób moze udaloby sie przyspieszyc to, co nieuniknione i moze lyzeczkowanie nie byloby potrzebne. No chyba, ze ujawni się dzidzi;)

Do góry