O dobrze wiedziecWeź sobie acard to trochę Ci ewentualne skrzepy zmniejszy przykro mi...
reklama
Bardzo bym chciala ale musimy troche budzet podbudowac bo zaraz po icsi popsulo sie auto i szarpnelo nas to troszke. Mysle zejdzie z pol rokukochana ja po IUI miałam bardzo bolesne i obfite miesiączki a po cb taką delikatną, nic nie bolało i kran się nie otworzył, mimo, że endometrium przed @ miało 25mm, czyli było naprawdę grube. Może nie będzie tragedii, chociaż dziewczyny różnie mają. Będziesz podchodzić jeszcze raz?
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Zwykle mam bardzo bolesne @, powinnam sie spodziewac czegos gdzie 2ibum max nie wystarcza? Chyba wezme wolne z pracy.
Bardzo mi przykro, że tak się stało. Ale tak jak dziewczyny pisały - coś się zadzialo więc trzeba wierzyć, że kolejny raz się uda. U mnie po ciąży biochemicznej (a u Ciebie taka jest) @ nie różniła się od standardowej.
Oczekiwanie2017
Dzoana orientujesz sie jakie terminy ma Pasnik ?? jeszcze grudzien czy juz maj?
Jak ja byłam niedawno to recepcjonistki mówiły, że najlepiej dzwonić pod wieczór - mają wtedy potwierdzone wizyty na następny dzień i można nawet z dnia na dzień się umówić.
Dzialo sie dzialo; a ja zrobilam wszystko co mozna zeby dac zarodkowi najlepsza szanse.Bardzo mi przykro, że tak się stało. Ale tak jak dziewczyny pisały - coś się zadzialo więc trzeba wierzyć, że kolejny raz się uda. U mnie po ciąży biochemicznej (a u Ciebie taka jest) @ nie różniła się od standardowej.
dżoasia
dzwoniłam w środę i mam termin na 11 grudnia, więc myśę, że jeszcze przed świętami uda ci sie umówic, jeśli to dla ciebieDzoana orientujesz sie jakie terminy ma Pasnik ?? jeszcze grudzien czy juz maj?
samo sie oczyści...przeszłam to we wrześniu....ale miesiączka była bardzo bolesna i dość obfitaCzy jesli dostane okres to powinno sie wszytko samo wyczyscic? Watpie zeby byla to ciaza pozamaciczna, wiec nie powinnam stresowac sie lyzeczkowaniem?
dżoasia
hmm... ja bym chyba nie brała acardu jeśli będziesz mieć obfitą @, żeby nie dostać krwotoku... @annemarie - coś ci wiadomo na temat acardu przy @ ??O dobrze wiedziec
reklama
Ja zawsze brałam przed po jednej tabletke to ewentualnych skrzepow nie miałam...hmm... ja bym chyba nie brała acardu jeśli będziesz mieć obfitą @, żeby nie dostać krwotoku... @annemarie - coś ci wiadomo na temat acardu przy @ ??
Podziel się: