reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jutro kolejna punkcja to juz 6-sta. Zrobiłam z glup test owulacyjny sikany i wyszły dwie grube krechy. Martwię sie ze jajka popękały.
Trzymam kciuki ! [emoji173]
W Szwecji dają dwa Paracetamole i trochę morfiny. Po 3 punkcjach stwierdzilam , że nigdy więcej. Po punkcji , wręczają Ci Twoje gatki w dłoń. Wysyłają do toalety na siusiu czy nie ma wielkiego krwawienia i do domu. A następnego dnia masz iść do pracy [emoji23]

I nie panikuj .... jajka są takie jakie mają być!

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Więc ja otworzyłam list z kliniki, że mrozaczkow brak. Były 3 i nie dotrwaly do blastki.
Mam 50% szans , że ciąża się utrzyma bo tym razem jestem obstawiona lekami. Czas pokaże.... transfer był 03.11 jeśli 17 .11 nadal test będzie pozytywny to mamy szansę

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki kochana ✊

reklama
Do góry