Doris30:-)
Fanka BB :)
Ja myślę że to może być za wcześnie ty też miałaś podana w 4dobie. Chyba dostałam biegunki jeszcze uffTo tak jak u mnie kochana - tez 7dpt i jedna krecha jak byk [emoji30]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja myślę że to może być za wcześnie ty też miałaś podana w 4dobie. Chyba dostałam biegunki jeszcze uffTo tak jak u mnie kochana - tez 7dpt i jedna krecha jak byk [emoji30]
oj potrafi,mi parę ładnych kilo przybyło od leniuchowania w domku.Na razie przestajemy ciamkać a zaczynamy pic wode czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego ile potrafi zezrec bezwiednie.
Kochana kciuki za jajeczka! Niech juz stanie sie Wasz cud dzisiaj! :*
Ja myślę że to może być za wcześnie ty też miałaś podana w 4dobie. Chyba dostałam biegunki jeszcze uff
No to ja ostatnia ide spac, z trgo wzgledu ze nie mamy opieki w domu to wykorzystalismy dziadka i wieczorem poszlismy z mezem do kina. Bylam przeszczesliwa !!! poszlismy na Botoks a ja glupia nie poczytalam o czym byl ten film!! Jak dla mnie to jeden z najgorszych filmow ktore kiedykolwiek ogladnelam! Ledwo do konca przetrwalam [emoji107]
Tak sie cieszylam na wspolne wyjscie a tu dupa[emoji31]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Nie ja miałam blastkę 4BB w piątej dobie. Właśnie czekam do labo żeby zrobić progesteron u chyba walne ta betę tez - przynajmniej będę wiedzieć jak sie nastawić [emoji30]
U Ciebie jeszcze jest szansa ze za wcześnie!
@Mruch i @Doris30:-) - mam nadzieję, że Wasze testy kłamią i jednak okaże się odwrotnie niż pokazały. Przyznam jednak, że mnie niestety nigdy nie oklamaly jak pokazały śnieżną biel
Hej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć