reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja myślę że to może być za wcześnie ty też miałaś podana w 4dobie. Chyba dostałam biegunki jeszcze uff

Nie ja miałam blastkę 4BB w piątej dobie. Właśnie czekam do labo żeby zrobić progesteron u chyba walne ta betę tez - przynajmniej będę wiedzieć jak sie nastawić [emoji30]

U Ciebie jeszcze jest szansa ze za wcześnie!

No to ja ostatnia ide spac, z trgo wzgledu ze nie mamy opieki w domu to wykorzystalismy dziadka i wieczorem poszlismy z mezem do kina. Bylam przeszczesliwa !!! poszlismy na Botoks a ja glupia nie poczytalam o czym byl ten film!! Jak dla mnie to jeden z najgorszych filmow ktore kiedykolwiek ogladnelam! Ledwo do konca przetrwalam [emoji107]

Tak sie cieszylam na wspolne wyjscie a tu dupa[emoji31]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja niestety też byłam na tym filmie z M i ze znajomymi. Nie wyszłam w czasie seansu, ale też ledwo dotrwalam do końca. Nie na moje nerwy ten film.

Hej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć

@Mruch i @Doris30:-) - mam nadzieję, że Wasze testy kłamią i jednak okaże się odwrotnie niż pokazały. Przyznam jednak, że mnie niestety nigdy nie oklamaly jak pokazały śnieżną biel :(

Krew oddana, jadę do pracy pewnie wynik koło 16 [emoji30] prosiłam panią z labo żeby pochuchala i poczarowała trochę. Jakoś tak nadzieja już sie nawet nie tli [emoji24][emoji13]

reklama
Hej dziewczyny nie wiem czy mnie kojarzycie, bo bardzo mało się tu udzielałam, z racji tego, że dopiero miałam wystartować z procedurą. Staram się od 10/2014, jestem po poronieniu, od tamtej pory bezskutecznie się staramy, jestem po 3 nieudanych iui. Podczas ostatniej wizyty u lekarza, dostałam antykoncepcję, a od grudnia stymulacja. Podczas badania okazało się, że jest pęcherzyk więc żeby cykl nie poszedł na marne dostałam ovitrelle, a jako, że mam za dużo NK - wlew z intralipidu, oczywiście nadzieję, na naturalne zajście w ciążę porzuciłam już dawno, dawno temu...i wiecie co? ...wczoraj beta 87,40 mIU/ml ... od wczoraj jestem w szoku, boję się cieszyć

Tylko pozazdrościć [emoji3] ciesz sie - będę trzymała kciuki żeby tak już zostało [emoji3]

Do góry