reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A Ty idziesz teraz długim protokołem u niego??
nie wiesz czy on coś w tą immunologię wnika czy tez raczej nie jak większość w Novum? ;-)
idę krótkim. Nic na sprawdzenie immunologi mi nie zlecił, ale dostłam encorton i on jest ponoc na podstwowe problemy immunologiczne - tzn. działa tak zeby organizm nie zwalczył zarodka

Bardzo mi przykro :( Bylo kompletne 0? Powtarzalas dzisiaj badanie?
Tak jedno wielkie zero
Wiem co czujesz... podniesiesz się i będziemy walczyć dalej!!
Pewnie że tak nie zamierzam się poddawać
Co ???Tak szybko wynik.? Bardzo mi przykro
wynik z soboty... Ale z dzisiaj też już mam... >>0.1
Tak mi cholernie przykro, tyle zastosowałaś tych wszystkich dodatków, żeby zwiększyć szansę, a tu nic, poprostu nic. Wiem, że żadne słowa nie ukoją bólu, ale napewno będziesz jeszcze mamą, tylko się nie poddawaj! Tulę bardzo mocno!

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie poddam się! Chwilę się ogarnę i działamy dalej!
@tamiza kochana możesz mnie wpisać do kalendarza na 3 to jest piątek wizyta podgladowa w czasie stymulacji :)
Jasne - a tak na zaś to proszę o takie info w wiadomości prywatnej żeby mi nie umknęło ;)
bHCG 39,48mIU/ml - 7dpt - zarodek 5 doba
Brawo! Super! Gratulacje
Dziewczyny szalejecie! Gratuluję
Weszłam tu ze względu na Twój wynik i tak mi przykro. Teraz Ci ciężko, ale walczcie dalej. Dla każdego w końcu wyjdzie słońce. Mocno Cię tulę i sercem jestem z Tobą

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro ale daje radę... Bardzo Ci dziękuję za wsparcie ;) będziemy walczyć dalej!
PS ze słońcem to trochę lipa bo właśnie pada śnieg :-D

reklama
Hej dziewczyny.
Dawno mnie nie bylo... tzn bylam od czasu do czasu ale siedzialam jak myszka pod miotla. Bo jak juz cos nadrobilam to i tak daleko bylo mi do konwersacji "na zywo"

Ostatnia wizyte mialam 20.10 endometrium na Progynova 21 bylo juz 10mm, wszystko jest ok. Nasz crio-ransfer numer 3 we wtorek... mamy blastke z szostego dnia, lekarz powiedzial, ze moze byc chlopak i pocieszyl ze maja podobny wynik ciaz z blastek z 5 i tych wolniejszych z 6.. wiec moze tym razem sie uda... (1-crio - 5 dniowej blastki nic a nic, 2 crio tez z 5 dniowej blastki- biochemiczna). Teraz bylo wiecej przygotowan...Mialam histero w ostatnim cyklu, ktora powinna pomoc jak scratching a pozatym bede tez mialam AH i chyba tez embrioglue. Trzymajcie kciuki prosze i przepraszam bo ja uciekam z forum az do testu czyli tak do polowy listopada. Musze sie odizolowac i postarac wylaczyc myslenie i cieszyc sie tym co mam. Sciskam mocno i wszystkim swiezym zaciazonym serdecznie gratuluje i dopinuje calej reszcie:
@Mruch mamy razem transfer trzymam za Ciebie mocne kciukasy
@Peugeotka36 uwielbiam Twoja histore, gratulacje :) i tak pozytywnie zazdraszczam, zwsze marzylam, ze u nas tez sie uda naturalnie po pierwszym ivf ale niestety...
@dzoasia niech Ci czas szybko leci i abys dowiedziala sie z badan ktore robisz jak najwiecej
@PaulinkaP oby juz jelitowka nie wrocila i abys super zniosla jaja , ktore sie pieknie zaplodnia
@hope322 powodzenia z transferem, idziemy web w leb
@Liv26 sciskam mocno z calego serducha
@MoKa bedzie dobrze a pewnie nawet i bardzo dobrze tylko nie swiruj kochana
@gosia321 zeby wszystko szlo jak najszybciej w jak najlepszym kierunku
@M@gda zebys sie swietnie czula i zeby domek byl przygotowany na przyjscie Zywii
@Oska305 cudaki juz pieknie urosly ale niech jeszcze troszke posiedza u mamusi
@Doris30:-) powodzenia bo pewnie transfer niedlugo
@tamiza bety do nieba i spokoju i radosci z zycia, takiej jaka przez Ciebie przemawia,

Przepraszam te dziewczynki , o ktorych zamponialam ale ciezko sie odnalezc szczegolnie jak sie rzadko zaglada...
Mam nadzieje ze wszystkie bedziemy tulic nasze zdrowiutkie, pulchniutkie bobasy w 2018 xxx
Trzymam moooocno za Ciebie kciuki! Powodzenia ;)

Do góry