Jak będziesz po zastrzyku daj znać...pomimo że mnie on nie dotyczy to też się bojęJa też jestem przy pierwszym właśnie za chwilę muszę zastrzyk z pregnyl 10000 domiesniowo zrobić ale tak się boję. W piątek mam pobranie jajeczek a w poniedziałek albo wtorek transfer. Tylko czekać. Trzymam kciuki za was
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
oj to takie gdybanie lekarza... kiedy idziesz na betę? trzymam kciuki za pozytywny wynik!!Główna przyczyną jest to że jesteśmy idiopatyczni. Każde z nas osobno wg lekarza już by miało dzieci. Transfer miałam w Bocianie w Katowicach.
Nie stymulacja przerwana , pecherzykow jest 8 ale ponizej 8 mm, lekarz kazal przyjsc na poczatku cyklu w grudniu , mam robic jeszcze raz stymulacje.kochana a ty masz jeszcze mieć jakieś wizyty monitorujące? bo tak czy siak przy tylu pęcherzykach pasowałoby chyba na bieżąco sprawdzać co z nimi się będzie działo?
No widzisz ja tak samo! Ze wsi wtloczona do bloku. Tylko ze nie mam dwoch pustych pokoi bo male mieszkanieOsobno tylko dodatkowe wc [emoji14] Uroki mieszkania w bloku... marzy mi się jakiś domek poza miastem, bo wychowałam się na wsi i brakuje mi strasznie tej przestrzeni, ale na razie marzenia o tym zeszły na daleeki plan, najpierw by się przydało te 2 puste pokoje na mieszkaniu zapełnić...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Aaa jest piekna kropeczka i teraz mamusia przestaje az tak sie stresowac bo cud trwa i trwac bedzie przez kolejne 8 miesiecyDziś uwierzyłam, ze bedzie dobrze [emoji7]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
dżoasia
a skąd pochodzisz jeśli można wiedzieć? no dobra... moje nie sa do końca puste - w jednym stoi suszarka z praniem a drugi przerobiłam na rowerownięNo widzisz ja tak samo! Ze wsi wtloczona do bloku. Tylko ze nie mam dwoch pustych pokoi bo male mieszkanie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
asinka89
oj moja tez z charakterem .. strasznie upartaW domu nie trzymał kotkow ale biegają aż trzy po podwórku... Ale już teraz na jesieni jeden bardzo lubi przychodzić na łóżko do synka mojego... a jak go nie ma bo jest w szkole to się kładzie i miauczy jakby go szukał a jeden to taki dzikusek... nie za bardzo lubi kontaktu z człowiekiem o rękach nie ma mowy, jak ma ochotę to podejdzie aby ja pogłaskać tylko,ale ona była taka od małego, taka z charakterkiem
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aguleczka29
Główna przyczyną jest to że jesteśmy idiopatyczni. Każde z nas osobno wg lekarza już by miało dzieci. Transfer miałam w Bocianie w Katowicach.
Jesteś zadowolona z tej kliniki ?
Podziel się: