Czyli będziesz trochę przede mną, bo ja wciąż czekam na @. Ja miałam ostatnio transfer 18dc.no w piatek mam termin przed crio w wtorek pierwszy dzien @ miałam .. nie bardzo wiem ile dni po jest transfer to.dopiero moje drugie podejscie...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
no to trzymamy kciuki za dobre wieści!! bierzesz już jakieś leki czy wszystko się okaże o wizycie?no w piatek mam termin przed crio w wtorek pierwszy dzien @ miałam .. nie bardzo wiem ile dni po jest transfer to.dopiero moje drugie podejscie...
dżoasia
a było takie szare i misiate?Skąd ja to znam .... coś podobnego chyba pod łóżkiem dzisiaj widziałam
asinka89
witam kociare ja tez jestem kociara mam małego tygryska w domku mega wybrednego ...wyczytałam Was trochę i wyglądałam piesy śliczne aczkolwiek jestem typową kociarą.
Pierścionki i paznokietki też super
Coś w tym stylu... jedno jest pewne myszy nie przypominało ale jeszcze polezy tam mąż wróci to posprzataa było takie szare i misiate?
dżoasia
to może być to co u mnieCoś w tym stylu... jedno jest pewne myszy nie przypominało ale jeszcze polezy tam mąż wróci to posprzata
dżoasia
a powiesz nam coś o sobie? gdzie się leczycie i jaka przyczyna ivf?Moje kocie ostatnio przestało jeść. Więc jako spanikowana pańcia do dochtora a ten mi mówi, że kot zdrowy tylko mu się karma znudziła. Małż tak na mnie popatrzył i mówi, że będę matką wariatką
W domu nie trzymał kotkow ale biegają aż trzy po podwórku... Ale już teraz na jesieni jeden bardzo lubi przychodzić na łóżko do synka mojego... a jak go nie ma bo jest w szkole to się kładzie i miauczy jakby go szukał a jeden to taki dzikusek... nie za bardzo lubi kontaktu z człowiekiem o rękach nie ma mowy, jak ma ochotę to podejdzie aby ja pogłaskać tylko,ale ona była taka od małego, taka z charakterkiemwitam kociare ja tez jestem kociara mam małego tygryska w domku mega wybrednego ...
reklama
Podziel się: