no właśnie sama nie wiem.A co wykazuje to badanie histochemiczne?
I czy w zwykłym szpitalu też można takie zrobić czy tylko w klinice?
reklama
Ja też miałam mokro. I mnie to właśnie strasznie stresowalo, bo co chwila patrzyłam w majty czy to nie krew. Mnie jeszcze 3 dpt zaczęły boleć piersiJa od kilku dni tak mam nad ranem jakby woda się że mnie lała
Majtunia
Fanka BB :)
Mam tak samo hehe ale mi dziś doktorek mówił że ja okresu nie dostanę. Dopiero gdy leki odstawie więc już nawet nie myślę o tym że to może być okres.Ja też miałam mokro. I mnie to właśnie strasznie stresowalo, bo co chwila patrzyłam w majty czy to nie krew. Mnie jeszcze 3 dpt zaczęły boleć piersi
Olusja1987
A ja Invimed Poznań.Ja też z Invimedu w Wawie
Majtunia
Ja i tak od 15 lat mam okres tylko dzięki tabletkom bo nie mam jajników.Mam tak samo hehe ale mi dziś doktorek mówił że ja okresu nie dostanę. Dopiero gdy leki odstawie więc już nawet nie myślę o tym że to może być okres.
Majtunia
Invimedowa rodzino witaj!A ja Invimed Poznań.
Ja byłam dziś na wizycie spr czy infekcja trochę zeszła i jest ok, ale mam wybrać do końca czopki i do końca dupaston gdzie moja gin z kliniki mi kazała odstawic i od jutra już nie powinna brac leków (progesteronu) a mój nowy lekarz ginekolog powiedział bym wybrała do końca opakowania duphaston i luteine z tym że luteiny nie biore juz od 3 tyg ale zostały mi 2 listki to wybiorę też do końca jak mi powiedział, z małym wszystko ok waży już 158g przy 16 tyg chyba troszke dużo szyjkę zmierzył mi i mam 41mm i powiedział że jest długa ale nie nalezy się przejmować tym
aniaAsia222
Mi ostatnio pani dr powiedziała że teraz już nie muszę do niej jechać tylko muszę ich poinformować o wynikach. Ale może coś źle zrozumiałamJa jeszcze na pecherzykowa i serduszkowa mialam przyjechac i potem juz moglam do mojego lekarza w miescie wrocic[emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Mruch
Dziewczyny powodzenia dla Wszystkich dziś! Urwanie glowy mam dzis w pracy wiec nie wiem kiedy Was doczytam
To tak jak ja, nie wiedziałam jak sie nazywam. Ale widzę ze dzisiaj raczej dobry dzień jak do tej Pory same dobre info [emoji3].
reklama
dżoasia
haha dzięki za info nawet nie pomyślałam, żeby to sprawdzić - jakoś nie przyszło mi do głowy, że tak późno jeszcze tam ktoś może byćW Łodzi pullowane kosztują 820zl. Dzoasia dzwoń, bo jeszcze pracuja
Mam termin na 27go na 15.00
Podziel się: