hope322
Fanka BB :)
No ja dzisiaj juz dostalam, takze po 2 dniach przyszla @Ja dostawalam szybko, 1-2 dni po odstawieniu leków.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja dzisiaj juz dostalam, takze po 2 dniach przyszla @Ja dostawalam szybko, 1-2 dni po odstawieniu leków.
prywatnie, ale pewnie juz doczytałaś wizyt już nie mam, badania tylko te co do zabiegu a właściwie do znieczulenia. Oczywiście dorzucę betę a coNa wtorek zabieg. A prywatnie czy państwowo? A czemu nie wcześniej? Jakieś badania/wizyty jeszcze masz do wtorku? Jeśli już dziewczyn u o to pytaly i dopisywalas to nie musisz odp. . Nadrabiam zaległości z całego dnia.
Oj tak tylko pogratulować takiego męża... a pochwalę się ze ja mam takiego samego ponad 7 lat temu nie dał się nikomu dotknąć do maleństwa a teraz masz syn nie chce się od niego odkleic.... mówi że to jego tatuś i koniec kropkaCudownie!!!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Lekarz mówi,ze dobry ma 3 mm, tylko pecherzyk większy o 3 dni
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
w piątek ale to jeszczechyba nic nie widac? 10dptJa oglądałam jak postanowiliśmy mieć dziecko czyli 3 lata temu. Gdy okazało się, że nie wychodzi to przestałam...Każdy mi tłumaczy że jak zaczne czuć maluszka i zobacze rosnący brzuszek to wtedy będzie jeszcze inaczej. Może i szok. Ja w poniedziałem miałam usg i orzeszek wygląda jak mały ludź to gadam do zdjęcia. Zobaczysz na usg to będziesz beczeć. Kiedy pierwsze usg?
jaq sobie też jeszcze zrobie moze jutro albo w piatek rano żeby zobaczyc mocna krecheNie mogłam się powstrzymać i zrobiłam siłacza. Jest jasna druga kreska na pamiątkę sobie zostawię
hello, zaraz śmigam na histero. Ależ głodna jesteeeem. Proszę o kciuki - a ja dam znaka wieczorem.
Dobrego dnia!
W piatek bedzie 10dpt? Ja pierwszą wizyte miałam 20dpt potem 34dpt serduszkowaw piątek ale to jeszczechyba nic nie widac? 10dpt
No dobra dziś pokonał mnie chaos. Więc nadrobię Was później a z tego co pamiętam z wizyty a chyba mało pamiętam no i to była najkrótsza wizyta do tej pory...
Edno - 6 mm i podobno bardzo ładne w wyglądzie strukturze itp
Pęcherzyki powoli ale rosną jak dobrze zapamiętałam mają 1,1 - 1,2 mm dotor M. twierdzi że ładny przyrost.
Co do ilości to sama nie wiem bo mam wrażenie że się skupił na ich wielkości i jakości niż ilości i tylko tak na szybko te największe o najładniejsze policzył i wyszło 6. Mam jednak nadzieję że więcej ich jest.
Kolejna wizyta w sobotę. Punkcja wtorek lub środa. Od piątku poza gonalem mam brać od piątku Cetrotide. Przypomnijcie mi proszę na co to jest.
Ok ok. Ja mialam ok 9 w tamtym tygodniu w piatek i sie zadtanawiam czy endo moze byc zbyt grube...? :/7,5mm ale u mnie po włączeniu progesteronu przy wcześniejszym crio wzrosło o ok.0,5mm więc myślę że 8 będzie w sobotę. Będę miała mierzone przed transferem więc dam znać jak podroslo.