reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na wtorek zabieg. A prywatnie czy państwowo? A czemu nie wcześniej? Jakieś badania/wizyty jeszcze masz do wtorku? Jeśli już dziewczyn u o to pytaly i dopisywalas to nie musisz odp. :). Nadrabiam zaległości z całego dnia.
prywatnie, ale pewnie juz doczytałaś :) wizyt już nie mam, badania tylko te co do zabiegu a właściwie do znieczulenia. Oczywiście dorzucę betę a co :D
A we wtorek, bo moja pani tylko we wtorki operuje prywatnie :)

Cudownie!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Oj tak tylko pogratulować takiego męża... a pochwalę się ze ja mam takiego samego ponad 7 lat temu nie dał się nikomu dotknąć do maleństwa a teraz masz syn nie chce się od niego odkleic.... mówi że to jego tatuś i koniec kropka

Ja oglądałam jak postanowiliśmy mieć dziecko czyli 3 lata temu. Gdy okazało się, że nie wychodzi to przestałam...Każdy mi tłumaczy że jak zaczne czuć maluszka i zobacze rosnący brzuszek to wtedy będzie jeszcze inaczej. Może i szok. Ja w poniedziałem miałam usg i orzeszek wygląda jak mały ludź :p to gadam do zdjęcia. Zobaczysz na usg to będziesz beczeć:D. Kiedy pierwsze usg?
w piątek ale to jeszczechyba nic nie widac?:) 10dpt :)

No dobra dziś pokonał mnie chaos. Więc nadrobię Was później a z tego co pamiętam z wizyty a chyba mało pamiętam no i to była najkrótsza wizyta do tej pory...

Edno - 6 mm i podobno bardzo ładne w wyglądzie strukturze itp

Pęcherzyki powoli ale rosną jak dobrze zapamiętałam mają 1,1 - 1,2 mm dotor M. twierdzi że ładny przyrost.

Co do ilości to sama nie wiem bo mam wrażenie że się skupił na ich wielkości i jakości niż ilości i tylko tak na szybko te największe o najładniejsze policzył i wyszło 6. Mam jednak nadzieję że więcej ich jest.
Kolejna wizyta w sobotę. Punkcja wtorek lub środa. Od piątku poza gonalem mam brać od piątku Cetrotide. Przypomnijcie mi proszę na co to jest.

To dobrze że lekarz zwraca uwagę na jakość (lepiej mniej a dojrzałe niż dużo a słabe). Mają jeszcze kilka dni,żeby podrosnac a inne żeby się ujawnić (czasami chowają się za sobą- u mnie tak było). Trzymam kciuki :)

reklama
Do góry