reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie się kropkw w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już pażdziernik - Miesiąc ten spoczynku nie chce dać, każe orać, każe siać. Także dziewczyny siejmy i po 9 miesiącach zbierajmy! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

Link do kalendarza:
Link do: Kalendarz

2017-10-11 iwcia82 wizyta u lekarza prowadzącgo ciąże
2017-10-11 anett96 histeroskopia przed 4 podejściem
2017-10-11 evelin83 wizyta u lekarza prowadzącgo ciąże
2017-10-11 MoKa Wizyta w trakcie stymulacji
2017-10-11 tamiza Wizyta kontrolna przed Crio
2017-10-11 Gaska wizyta być może przed stymulacją

2017-10-13 Joko86 wizyta u lekarza prowadzącego ciążę
2017-10-13 majtunia Beta hcg
2017-10-13 aniaAsia222 Beta i wizyta u lekarza :)
2017-10-13 merg88
2017-10-13 tusiaczzek1988 wizyta kontrolna + USG 30t4d
2017-10-16 Inka_inka89 Wizyta serduszkowa ❤️❤️❤️
2017-10-17 evulek111 wizyta u położnej +USG (15t4d)
2017-10-17 Ilona88 wizyta u gin prowadzącej ciążę
2017-10-18 Vinszka Wizyta u lekarza prowadzącego ciąże (20t6d)
2017-10-18 evulek111 wizyta u hematologa (15t5d)
2017-10-23 tusiaczzek1988 USG III trymestru
2017-10-25 Kikuli termin porodu
2017-10-25 zylwia wizyta w nowej klinice
2017-10-25 Ilona88 wizyta na fundusz +KTG
2017-10-26 czarnu1a wizyta u lekarza prowadzacego ciąże
2017-10-27 Vinszka usg połówkowe (22t+1d)
2017-10-31 jasani usg serduszkowe :)
2017-11-13 Ilona88 termin porodu
2017-12-06 Oska305 termin porodu
2017-12-09 mala218 termin porodu
2017-12-12 tusiaczzek1988 termin porodu
2017-12-13 M@gda termin porodu ( ET: 28.03.2017 )
2017-12-16 karolina1984 termin porodu
2017-12-28 Joko86 termin porodu
2017-12-28 klodine termin porodu
2017-12-29 Adunnnia90 termin porodu
2018-01-07 dreamscometrue termin porodu ( ET: 24.04.2017 )
2018-01-21 KEHA termin porodu
2018-04-05 meg86 termin porodu
2018-04-10 ludek termin porodu

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać znajdziesz instrukcję :)

reklama
Dziewczyny szalejecie :D:D

@MoKa @tamiza - udanej bliźniaczej wizyty, kciuki za endo, za pecherzyki i za same dobre wieści. Dziś bierzecie ze sobą chłopów, czy też same idziecie??
@Gaska - oby przygotowania do stymulacji szły pełną parą i nie było przeszkód :)
@Evelin83 @iwcia82 - udanego podglądania :):) Dajcie znać co u dzieci i jakbyście ładne zdjęcia miały to wstawcie :)
@anett96 - jak najmniej bolesnego zabiegu i najlepszego przygotowania miejsca dla maluszka :)

Mój M bardzo się cieszy :) byłam wczoraj u lekarza od poniedziałku będę na zwolnieniu z kodem B :biggrin2: lekarz już mi późniejsza dawki leków. Mam trochę powiększone jajniki i trochę wody w macicy dlatego mam leżeć, nie dźwigać, nie schylać się. W poniedziałek powtórzyć wszystkie wyniki i znowu do niego i w razie być coś się działo to na telefonie :biggrin2: Aa rozpacz dla męża pod jednym względem na razie celibat hihi
czyli bóle brzucha wyjaśnione
to leżymy razem :D
ja pitole dziewczyny jak ja do pracy wróce jak ja od miesiąca nic nie robie, dupa rośnie a wraz z nią leń i co najlepsze jak chwile dłuzej siedzę przy stole (jak nadaję z kompa) to mi nogi puchną!! Kuźwa a w pracy po 10 godz na nogach:szok:

Mój M bardzo się cieszy :) byłam wczoraj u lekarza od poniedziałku będę na zwolnieniu z kodem B :biggrin2: lekarz już mi późniejsza dawki leków. Mam trochę powiększone jajniki i trochę wody w macicy dlatego mam leżeć, nie dźwigać, nie schylać się. W poniedziałek powtórzyć wszystkie wyniki i znowu do niego i w razie być coś się działo to na telefonie :biggrin2: Aa rozpacz dla męża pod jednym względem na razie celibat hihi
Przezyje ;) tyle sie staracie, że chyba był czas kiedy i tego miał dość ;) Odpocznie, a jak zgłodnieje, to za rok może naturals :D:D

Dziewczyny szalejecie :D:D

@MoKa @tamiza - udanej bliźniaczej wizyty, kciuki za endo, za pecherzyki i za same dobre wieści. Dziś bierzecie ze sobą chłopów, czy też same idziecie??
@Gaska - oby przygotowania do stymulacji szły pełną parą i nie było przeszkód :)
@Evelin83 @iwcia82 - udanego podglądania :):) Dajcie znać co u dzieci i jakbyście ładne zdjęcia miały to wstawcie :)
@anett96 - jak najmniej bolesnego zabiegu i najlepszego przygotowania miejsca dla maluszka :)
Dołączam się do życzeń!!!
Czekamy potem na same dobre wieści odnośnie wizyt, zabiegów, pęcherzyków i endo :D i na fotorelacje z dzieciaczkowych wizyt:)

Hello dziewczyny!
@tamiza dawaj znaka po badaniu.
Trzymam kciukasy za Was wszystkie.
Ja oczywiście od rana już histeryzuję i boję się przed wizytą mega. Jeju żeby tak pęcherzyki mi pięknie podrosły by móc już o punkcji rozmawiać. Po tym co przeszłam przy pierwszej procedurze to teraz mega jestem panikara, że nie urosną, że będzie mało dojrzałych, że będą puste, że znowu jakieś dziwactwa się porobią aaaaaaa!!!!
OSZALEJĘ!!!!!!
Moka, a kiedy ty nie byłaś panikara ;P ? także bądź sobą, ale nie stresuj się przesadnie :)

Hej dziewczyny mam taki dziwny teraz plan zdarzeń od lekarza i potrzebuje Waszej porady co wy o tym myślicie?
11dc miałam histeroskopię i wycinek. Byłam na tabletkach anty do dziś.
23dc (dzis) lekarz kazał odstawić tabletki na 5 dni, boli mnie brzuch więc pewnie @ zaraz przyjdzie
Po tych 5 dniach nie ważne od dnia cyklu mam brać Progynova (zamiast estrofemu) 3x1 i na wizytę przed transferowa umówić się dopiero za 17 dni (czyli na progynowie będę ok 2 tyg zanim będzie wizyta) ?
Czy to nie dziwne?

Pytałam lekarza a on się upiera, że tak ma być tylko on taki zakręcony jest, że wolę go sprawdzic. Coś nie jestem przekonana...

Poradzcie please.
Ja brałam estrofem od 2dc i cały czas go biorę. Także jesli to jest to samo to chyba nic dziwnego :)

@jasani, @gooossia, @aniaAsia jak wczorajsze świętowanie? Jak wasze drugie połówki sie cieszymy? Podzielcie sie trochę z nami swoim szczęściem!
My jakoś przyjeliśmy to na spokojnie. Ucieszyliśmy się ale właśnie nie było fanfar... jak już pisałam jakoś nie umiem się cieszyć...jestem jakaś nienormalna. Brzuch często boli, chodzę cały czas zmęczona i przesypiam popołudnia( nie wiem czy to jakiś objaw czy te pogody) a w nocy jakis taki strach mnie budzi okropny,serce wali no i oczywiście ten ból brzucha też mnie budzi. Myślę że uspokoimy się po piątkowej wizycie

reklama
czyli bóle brzucha wyjaśnione
to leżymy razem :D
ja pitole dziewczyny jak ja do pracy wróce jak ja od miesiąca nic nie robie, dupa rośnie a wraz z nią leń i co najlepsze jak chwile dłuzej siedzę przy stole (jak nadaję z kompa) to mi nogi puchną!! Kuźwa a w pracy po 10 godz na nogach:szok:
Dokładnie :biggrin2: ja jeszcze się zastanawiam kiedy iść do dyrekcji i powiedzieć, ze mnie nie będzie :rolleyes: Asia jak wpadniesz w rytm to nawet nie będziesz wiedziała kiedy taka prawda. A poza tym nie dostaniesz jeszcze zwolnienia jak będziesz musiała mieć łyżeczkowanie?

Do góry