hope322
Fanka BB :)
Ale sie usmialam najlepszy punkt 14Padam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale sie usmialam najlepszy punkt 14Padam
Ja przy ciąży pozamacicznej miałam tylko raz plamienie nic mnie nie bolalo a beta doszła do ponad 12 tysięcyPrzede wszystkim to nic nie nosi nic nie podnosc a boli cos Ciebie czy nic bo mnie to tak ta prawa strona bolała ze że myślałam że jajko zniose co za zjebana baba z tej lekarski o ja to juz bym aferę jej zrobiła uważaj na siebie kochana a dużo krwawisz czy juz nie ?
Kursie czego? Sorki, ale jakie ty kursy przechodzisz?Internety są bezlitosne
Na moim kursie punkt o trójkącie się powtarzał.
a nie chodzi tu o te przedślubne spotkania? ja musiałam mieć pieczątke z poradni rodzinnejKursie czego? Sorki, ale jakie ty kursy przechodzisz?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A moze. Widzisz u i tu jest pies pogrzebany. Ja swoje kursy zrobilam w.2 dni a za pieczatke zaplacilam 50zl I teraz wiem dlaczego musialam.tyle.kasy na ivf bulica nie chodzi tu o te przedślubne spotkania? ja musiałam mieć pieczątke z poradni rodzinnej
luzik, ja odbębniłam tak jak się powinno a na leczenie i tak poszło 50tys. ciekawe czy nie taniej wypierd** tą latarnięA moze. Widzisz u i tu jest pies pogrzebany. Ja swoje kursy zrobilam w.2 dni a za pieczatke zaplacilam 50zl I teraz wiem dlaczego musialam.tyle.kasy na ivf bulic
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
W lipcu byłam badana ale mam nadzieje ze jeszcze ustala mi jakąś wizytę w najbliższych tygodniach. Teraz zostaje mi czekanie. ..Kurcze powinni sprawdźic czy nie ma żadnych torbieli czy innych przeszkód przed stymulacja
***** mac! Asiu zgłoś się do szpitala. Sytuacja jest niezbyt ciekawa. Cholera wie czy to pozamaciczna czy poronienie zatrzymane. . . Tak czy inaczej musisz być pod kontrolą i w tej sytuacji szpital będzie najlepszym rozwiązaniemJak chcecie to ja wam sikne...
Nie czaje tej dr, ona nie widzi potrzeby zabiegu, twierdzi ze jest wsio ok a beya dzis 1640. W pt byla 1200... no nic umawiam sie na jutro do mojego