kredka82
Fanka BB :)
A gdzie sie leczysz?Madziu biorę prolutex w zastrzykach i ultrogestan 3x2 dopochwowo.Czyli chyba nie ma czym się martwić [emoji4]
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie sie leczysz?Madziu biorę prolutex w zastrzykach i ultrogestan 3x2 dopochwowo.Czyli chyba nie ma czym się martwić [emoji4]
Salve medica w Łodzi [emoji4]A gdzie sie leczysz?
Hej super gratulacje a który to dpt ?
Ja podchodziłam w deWitam czy jest tu na grupie jakaś dziewczyna która podchodzi lub podeszła do in vitro w Niemczech? Ja jestem dopiero na etapie papierkowej roboty i nie wiem ile czasu zejdzie zanim podejde do in vitro...a juz mam fosc czekania Pozdrawiam!
DO lekarza możesz napisać, ale ja bym się nie stresowała.Madziu biorę prolutex w zastrzykach i ultrogestan 3x2 dopochwowo.Czyli chyba nie ma czym się martwić [emoji4]
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy Ty szczepiłaś się w APC w Łodzi??Jeszcze można spróbować że szczepieniami w Krakowie wiem że tam też je robią.
Hej! Mam pytanie.czy Firma ubezpieczenia zdrowotnego sfinansowala Ci połowę kosztów in vitro? Nam kazali jeszcze dokumenty wysłać do Stiftung FamilienSinn Thuringen i stamtąd możemy dostać jeszcze dofinansowanie max 800€. Długo zeszlo Ci z papierkowa robotą zanim podeszłas do IVF?Ja podchodziłam w de
Ja pochodziłamWitam czy jest tu na grupie jakaś dziewczyna która podchodzi lub podeszła do in vitro w Niemczech? Ja jestem dopiero na etapie papierkowej roboty i nie wiem ile czasu zejdzie zanim podejde do in vitro...a juz mam fosc czekania Pozdrawiam!