Trzymam kciuki za transfer
reklama
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Ja sie zalamalam i poryczalam jak głupia moje allo mlry spadły z prawie 60% do niecalych 30 wiec znowu musze sie szczepic najblizszy termin to pazdziernik. Pewno jedno szczepienie nie wystarczy czlowiek zrobi krok w przod i potem cofa sie o 5 krokow. Juz chyba brak mi sil. W sobote mam wizyte u immunologa ciekawe co powie
Ojej może spróbuj bez szczepień, bo tak naprawde nie jest to podparte żadnym badaniem że akurat to działa, widzisz u mnie mimo 92% ALLO MLR też crio się nie udało, pani doktor ostatnio mi mówi że na 99% u mnie pomogła kroplówka z atozibanu... No nie wiem zobaczysz co powie lekarz...
Gosia nie słyszałam o tym treningu - teraz słucham na youtubie - czaad Po crio chyba na okrągło będę tego słuchać
hej ja tez sie lecze immunologicznie . U nas wyszło tak mlr - brak hamowania.....a lct po lekach 0,48 Czy to oki>? Przez miesiąc brałam encortor, metypred, aziotropine....Ja sie zalamalam i poryczalam jak głupia moje allo mlry spadły z prawie 60% do niecalych 30 wiec znowu musze sie szczepic najblizszy termin to pazdziernik. Pewno jedno szczepienie nie wystarczy czlowiek zrobi krok w przod i potem cofa sie o 5 krokow. Juz chyba brak mi sil. W sobote mam wizyte u immunologa ciekawe co powie
Madzia-Badzia89
Zaciekawiona BB
Ja już po wizycie! Są dwa pęcherzyki w jednym widać zarodek a drugi jest sporo mniejszy ... Pani dr mówiła że trzeba czekać i zobaczymy czy podgoni Mam nadzieję że tak . Czy któraś z was dziewczyny miała taką sytuację? Że jeden zarodek był mniejszy od drugiego i jednak dał radę
tusiaczzek1988
Bede dzwonic do lodzi jeszcze tylko po 12 dopiero tylko kurde tam jest inne laboratorium i nie wiem czy tak mozna. Ta walka już trwa 4 lata i coraz ciezej znosi sie porazki
Jeszcze można spróbować że szczepieniami w Krakowie wiem że tam też je robią.
Ja miałam @ 23 czerwca ostatnia ,u mnie w czwartek lub piątek zaczyna się 7 tydzień,u ciebie na pewno już 6 jestSzczeze nie wiem zapytam dzisiaj lekarza na wizycie. Ostatnia @ 28 czerwca a transfer 15 lipca więc za chwilę będzie 6 tydzień
misis188
Ja sie właśnie w Krakowie szczepilam. Bede dzis dzwonic do Łodzi na kiedy maja terminyJeszcze można spróbować że szczepieniami w Krakowie wiem że tam też je robią.
gosia321
Tak tak wiemJa mimo brania heparyny drobnocząsteczkowej i acardu też mam lekko podwyższone d-dimery nie ma co panikować w ciąży ten parametr może być lekko podniesiony. Na internecie można to wyczytać i każdy lekarz pewnie to potwierdzi.
gosia321
Aaa to inna sprawaGosiu cenna rada[emoji10] tylko że ja mialam biorstwo komorki i nie bylam stymulowana wiec hiperka odpada.
reklama
misis188
Lct? Co to jest? Allo mlry musisz miec min. 42%hej ja tez sie lecze immunologicznie . U nas wyszło tak mlr - brak hamowania.....a lct po lekach 0,48 Czy to oki>? Przez miesiąc brałam encortor, metypred, aziotropine....
Podziel się: