reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kredka, ja jednak bym ci doradzała, żebyś nie czekała z tym tylko jak masz możliwość pojechała do lekarza...mnie lekarz powtarzsl, że przy takich infekcjach trzeba szybko reagować , bo niestety dobrze one nie wpływają na ciążę. Możesz rumianek itd stosować, ale do lekarza koniecznie i najlepiej posiew zrobić, ale i tak będziesz czekała ok. 3-5 dni na wynik jeśli coś się będzie hodowali.
Zgadzam się w 100%

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Tak jak @M@gda pisała sam progesteron może Cię podrażniać. Jaki masz? W Polsce Lutinus dają drogi ale on nie podrażnia. Zrobiłaś ten Posiew?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Nie zrobilam posiewu bo zapomnialam powiedziec o tym lekarzowi bo przestalo mnie swedziec wtedy[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Biore utrogestan. Mozna go pic lub wkladac. Pisze ze przy ivf lepiej wkladac ale moj lekarz powiedzial ze moge go pic.

Moj lekarz bedzie dopiero za 2 tyg wiec pojde do apteki dzis zapytac co moge brac albo umowie sie do jakiegos innego polskiego ginekologa tylko u nas swieto jutro wiec wszystko pozamykane..

Posmarowalam sie clotrimazolum niby na ulotce pisze ze nie wolno uzywac ale kolezance w poczatku ciazy w szpitalu kazali sie smarowac a czytalam wypowiedzi i ze niby tak pisze bo nie ma badan.

Kurcze boje sie roboc cokolwiek na wlasna reke. Napisalam do lekarza ale nie wiem na ile on jest zorientowany w tym co tu dostane... juz doczytalam ze polecana dopochwowo nystatyna jest zakazana w irlandii...
Mam w domu jedynie clotrimazolum i globulki hexatiab ale nie bede brala na wlasna reke. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Ja miałam swędzenie i pozwoleniem lekarza na clotromazolum. Mi bardzo pomógł. Ale tylko na zewnątrz.

Kurcze boje sie roboc cokolwiek na wlasna reke. Napisalam do lekarza ale nie wiem na ile on jest zorientowany w tym co tu dostane... juz doczytalam ze polecana dopochwowo nystatyna jest zakazana w irlandii...
Mam w domu jedynie clotrimazolum i globulki hexatiab ale nie bede brala na wlasna reke. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Clotrimozol tez mozesz uzyc jego mozna tez w ciazy stosowac. Pore dziewczyn tu wczesniej na forum.go stosowalo

Tak. Tylko oby nie do srodka mocno. Mi po pierwszym użyciu pomagało i Malenstwom nie zaszkodziło. Jak najczęściej się podmywaj i zmieniać co chwilę wkładki żeby było tam sucho.
Ja w 9 tygodniu od razu dostałam antybiotyk Pimafucin (6globulek) pomogła już pierwsza globulka. I odpukać mam spokój więc może warto skonsultować się z lekarzem.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

W pelni sie z toba zgadzam !!;), pisz wiecej jesli znsjdziesz czas , chetnie poczytam co broja oni w brzuszku;)))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oj broją ,brojà:-D czasami tak sie wierca kopia szaleja ze az musze sie polozyc.ale to jest najcudowniejsze uczucie na swiecie mimo , ze pobolewa troszke:tak:

reklama
Do góry