Super ja w 5t6d podczas moich plamien zobaczyłam serduszko.Przedstawiam Wam mojego kropka ktory juz kropkiem nie jest bo ma podluzny ksztalt[emoji7][emoji7][emoji7][emoji16] drugi niestety nie mogl zostac z nami i zrobil miejsce temu jednemu.
Wg lekarza 5t0d za 2 tyg w piatek jade na kolejne usg i mam nadzieje ze bedzie serduszko[emoji173]
Poza tym wszystko jest ok, cialko zolte jest wg duze(przynajmniej na usg wygladalo na olbrzyma) i lekarz nowil ze te bole to przez cialko i ze wszystko sie powieksza. Nic zlego tam nie wypatrzyl. Oczywiscie psiklam tym octaniseptem rano po prysznicu ale tak z daleka i wszystkie swedzenia przeszly w 5 min! A ze mnie nic nie swedzialo to zapomnialam lekarza zapytac...
Ale pytalam o paracetamol i powiedzial zeby oprocz nospy nic wiecej nie brac.
reklama
annemarie
Fanka BB :)
chodzi o to ,ze nie musisz nic dodatkowo dowcipnie brac,bo jest jak Prolutex ale oczywiscie tanszy.O to nie slyszalam. Ogolnie o tym utrogestonie czytalam wiele dobrego. Ale zapytam jak znowu czegos nie zapomne[emoji6] dzieki [emoji11]
annemarie
a dlaczego nie? smacznegoDziewczyny a mozna jesc grilowane krewetki w ciazy?
lepsze krewetki niz bomba z kaloriami
gooossia17
Suuper!! GratulujePrzedstawiam Wam mojego kropka ktory juz kropkiem nie jest bo ma podluzny ksztalt[emoji7][emoji7][emoji7][emoji16] drugi niestety nie mogl zostac z nami i zrobil miejsce temu jednemu.
Wg lekarza 5t0d za 2 tyg w piatek jade na kolejne usg i mam nadzieje ze bedzie serduszko[emoji173]
Poza tym wszystko jest ok, cialko zolte jest wg duze(przynajmniej na usg wygladalo na olbrzyma) i lekarz nowil ze te bole to przez cialko i ze wszystko sie powieksza. Nic zlego tam nie wypatrzyl. Oczywiscie psiklam tym octaniseptem rano po prysznicu ale tak z daleka i wszystkie swedzenia przeszly w 5 min! A ze mnie nic nie swedzialo to zapomnialam lekarza zapytac...
Ale pytalam o paracetamol i powiedzial zeby oprocz nospy nic wiecej nie brac.
hej dziewczyny,
wczoraj zrobiono mi transfer. Niestety lekarz nie wyraził zgody na 2 zarodki. Jestem po poronieniach i po łyżeczkowaniu . No i mówił,ze to szyjka moze się potem za szybko skracac przy dwóch.
Moje endometrium wynosiło tylko 7 mm. wiec tez bez rewelacji....
Od razu po transferze musiałam pójsć siusiu bo nie mogłam nawet z tego fotela wstać.
jakaś mało przekonana jestem o sukcesie....
ps. Wydaje mi się ze byłam lekko przestymulowana i dlatego takie efekty. Wieczór wcześniejszy brzych bardzo duży, napełniony wodą, do tego wymioty i nie wiem teraz czy coś zjadłam czy fatycznie zahaczyłam o lekką hiperkę,
wg lekarza wszytsko ok.
Jak myslicie kiedy mogę testowac. Zarodek 3 dniowy.
wczoraj zrobiono mi transfer. Niestety lekarz nie wyraził zgody na 2 zarodki. Jestem po poronieniach i po łyżeczkowaniu . No i mówił,ze to szyjka moze się potem za szybko skracac przy dwóch.
Moje endometrium wynosiło tylko 7 mm. wiec tez bez rewelacji....
Od razu po transferze musiałam pójsć siusiu bo nie mogłam nawet z tego fotela wstać.
jakaś mało przekonana jestem o sukcesie....
ps. Wydaje mi się ze byłam lekko przestymulowana i dlatego takie efekty. Wieczór wcześniejszy brzych bardzo duży, napełniony wodą, do tego wymioty i nie wiem teraz czy coś zjadłam czy fatycznie zahaczyłam o lekką hiperkę,
wg lekarza wszytsko ok.
Jak myslicie kiedy mogę testowac. Zarodek 3 dniowy.
Ilona 88
Gratulacje [emoji16]Suuper!! Gratuluje
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny
11 dni temu mialam transfer dwóch zarodków klasy A. Dzisiaj rano byliśmy na badaniu hcg i wlasnie dostalam wynik 15,13 mIU/ml. Wiem, że dziewczyny tutaj w tym dniu miewały duzo wyzzsze wyniki. Czy nie mam juz szansy na ciąze? Bardzo sie stresuje, to nasze pierwsze podejscie i nie znam sie jeszcze na tych rzeczach - a czuje, że sie nie udalo. Wszystko od pierwszego dnia transferu boli mnie jak na @, poza piersiami ktore zaczeły bolec 2 dni temu. Prosze pomożcie.
11 dni temu mialam transfer dwóch zarodków klasy A. Dzisiaj rano byliśmy na badaniu hcg i wlasnie dostalam wynik 15,13 mIU/ml. Wiem, że dziewczyny tutaj w tym dniu miewały duzo wyzzsze wyniki. Czy nie mam juz szansy na ciąze? Bardzo sie stresuje, to nasze pierwsze podejscie i nie znam sie jeszcze na tych rzeczach - a czuje, że sie nie udalo. Wszystko od pierwszego dnia transferu boli mnie jak na @, poza piersiami ktore zaczeły bolec 2 dni temu. Prosze pomożcie.
Ewulek moje dwa malenstwa!!!w 12 tyg na usg wyszlo,ze sa dwa maluchy!!!!ryczalam jak wariatka!3 tyg temu potwierdzili plec.mam mala Majke i malego Olivierka!!!to juz 24 tydz.brzuch mam duuuzy.dzieciaczki rosna.czuje sie w miare dobrze, tylko mala mi ciśnie na nerke i czasem bardzo boli ale to wszystko nie wazne.termin mam na 22 listopad plus minus.wiadomo blizniaki.Hej [emoji3] chyba myslami cie tu sciagnelam. Ja jestem 17dpt dwoch blastek beta pozytywna przyrost ladny test pozytywny i jak na razie dobrze sie czuje bez niepokojacych objawow. W przyszla niedziele jade na usg to zobaczymy ile szczescia we mnie jest[emoji4]. A jak twoje sloneczko opowiadaj bo na dlugo zniknelas.
Ewulek tak sie ciesze,ze i u Ciebie dobre nowiny!!!!gratuluje Kochana!!!ciesze sie baaaaaardzo!!!!!!
kredka82
Nic sie nie stresuj. Nusiz powtozyc bete w poniedzialek i bedzie wszystko wiadomo. Na razie mysl pozytywnie! Beta wieksza niz 1 to znaczy ze cos sie dzieje moze po prostu pizniej zaskoczyly. Ilu dniowe byly?Cześć dziewczyny
reklama
3 dnioweNic sie nie stresuj. Nusiz powtozyc bete w poniedzialek i bedzie wszystko wiadomo. Na razie mysl pozytywnie! Beta wieksza niz 1 to znaczy ze cos sie dzieje moze po prostu pizniej zaskoczyly. Ilu dniowe byly?
Podziel się: