reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bedac w wc teraz jak sie podcieralam to prawie cala kulka progesteronu mi zostala na papierze. Myslicie ze powinnam wziasc jedna teraz dodatkowo?
Ale to jest normalne ze on wychodzi z nas. Niczym sie nie przejmuj. Ja po transferze to co chwile wkladke zmieniam. Luteins jest biała a ja kiedys miałam antybiotyk dowcipny macmiror czy jakoś tak, duzo wiekszy od lutinusa i w kolorze pomaranczowym to dopiero byl hit jak ze mnie wychodził

Nie patrz na wiek bo Ja 37 i udane ;), wazne sa wyniki wasze i odpowoedni embriolog i lekarz !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I jesli mozesz trzymaj kontakt z lekarzem bo oni to maja powolanie w tej dyscyplinie , Ja 3 msce Po porodzie pojechalam pokazac corke to personel i lekarz mieli widac bylo lezki (swieczki) w oczach;) x, gdybym mogla znow byl tutaj w Uk podeszla bo sie znamy I ufam jednak wyprowadzka ( no pal licho mozna latac ) Ale koszty angielskie troche mnie przerazaja ...., trza probowac innych dobrych lekarzy;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)

Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzą też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)
Hej pewnie ze Cie pamietam! Super gratuluję pięknego przyrostu zycze [emoji4] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej pewnie ze Cie pamietam! Super gratuluję pięknego przyrostu zycze [emoji4] [emoji110]

Dziękuję pięknie :happy:

Coś nie widzę naszej koleżanki co drugi transfer się udał, po Tobie. Razem byłyśmy na wątku z IUI. Wszystko u niej w porządku?

Dziewczyny . Przy becie negatywnej, po niestety nieudanych transferach jakie mialyscie wyniki progesteronu ? Miałam lutinus 3x2 , w 8dpt oprócz negatywnej bety , progesteron tylko 9 . Czy tak spadł z powodu braku implantacji ? czy miałam za słabą suplementację progesteronu ?

Dziękuję pięknie :happy:

Coś nie widzę naszej koleżanki co drugi transfer się udał, po Tobie. Razem byłyśmy na wątku z IUI. Wszystko u niej w porządku?
Chodzi Tobie o Joko? Czy anett? Jak o Joko to sie udziela bedzie miala synka[emoji7] [emoji4]

reklama
Cześć, dziewczyny!

Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 :rofl2:. Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! :happy: Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu :)
@ludek!!! Super!!! Gratulacje!!! Niesamowite :):) MOże 2 będą :D:D

Do góry