ewelin86
Fanka BB :)
:*Nawet nie wiesz jak mnie pocieszylas[emoji11][emoji11][emoji11]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:*Nawet nie wiesz jak mnie pocieszylas[emoji11][emoji11][emoji11]
Ale to jest normalne ze on wychodzi z nas. Niczym sie nie przejmuj. Ja po transferze to co chwile wkladke zmieniam. Luteins jest biała a ja kiedys miałam antybiotyk dowcipny macmiror czy jakoś tak, duzo wiekszy od lutinusa i w kolorze pomaranczowym to dopiero byl hit jak ze mnie wychodziłDziewczyny bedac w wc teraz jak sie podcieralam to prawie cala kulka progesteronu mi zostala na papierze. Myslicie ze powinnam wziasc jedna teraz dodatkowo?
Nie patrz na wiek bo Ja 37 i udane , wazne sa wyniki wasze i odpowoedni embriolog i lekarz !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ah.. zle napisałam zakańczamy zakańczamy. Może zdarzy się naturalsKochana powodzenia moze zdarzy sie naturals zycze ci tego
A tak apropo to twoja wypowiedz nie do konca swiadczy ze zrezygnujesz z walki przeczytaj
Hej pewnie ze Cie pamietam! Super gratuluję pięknego przyrostu zycze [emoji4] [emoji110]Cześć, dziewczyny!
Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 . Widzę, że parę osób które kojarzą też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu
Hej pewnie ze Cie pamietam! Super gratuluję pięknego przyrostu zycze [emoji4] [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Chodzi Tobie o Joko? Czy anett? Jak o Joko to sie udziela bedzie miala synka[emoji7] [emoji4]Dziękuję pięknie
Coś nie widzę naszej koleżanki co drugi transfer się udał, po Tobie. Razem byłyśmy na wątku z IUI. Wszystko u niej w porządku?
@ludek!!! Super!!! Gratulacje!!! Niesamowite MOże 2 będąCześć, dziewczyny!
Kiedyś tu się udzielałam. Chciałam podzielić się radosną nowiną że mój drugi transfer się udał!!! Dostałam tym razem dwa zarodki i wczorajsza beta 7 dni po transferze wynosi 67,67 . Widzę, że parę osób które kojarzę też już są w ciąży. Też Wam gratuluję! Ja osobiście jeszcze nie mogę uwierzyć mojemu szczęściu