reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Do Mercika :) uspokoił mnie trochę choć czuję że dłuuuużżżyććć mi się będą te dwa miesiące... ale jeśli to ma zwiększyć szansę powodzenia to wytrzymam. Tymczasem kupiłam sobie takie witaminki żeby mieć jakieś poczucie że coś działam już ;)
No to fajnie .
My musimy czekać 3 miesiące . dobrze ze połowa już za nami.
Też myślałam o tych witaminkach ... Maja coś więcej w sobie czy tylko te 4 składniki podane na przodzie ??

reklama
Do Mercika :) uspokoił mnie trochę choć czuję że dłuuuużżżyććć mi się będą te dwa miesiące... ale jeśli to ma zwiększyć szansę powodzenia to wytrzymam. Tymczasem kupiłam sobie takie witaminki żeby mieć jakieś poczucie że coś działam już ;)
Dziewczyny pisaly wczesniej zebys sprawdzila czy mozesz dhea brac. Bo widze ze te zawieraja dhea.

A co do pecherzyka to mowilam Ci ze jeszcze nic straconego i ze jeszcze go ruszy a nie wierzylas[emoji16][emoji16][emoji16]

To dzisiejsze wyniki!?

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Nie to bylo w srode robione ale dzisiaj jak brala na nowo to mi czytala co z tamtych ze srody mam. Dzisiejsze mam nadzieje wieczorem (ja nie mieszkam w pl i u mnie nie ma czegos takiego jak laby... ja musialam zrobic ponad 80km w jedna strone zeby wogole bete zrobic...)

Alez tobadanie mnie wyruszyło... plakalam jak bobr. Jestem sliczna. Tu jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjęciu) i moja Żywka
1501240987-aaaaaa.jpeg
1501240996-aaaaaa.jpeg
1501241004-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna[emoji7][emoji7][emoji7]

Nie to bylo w srode robione ale dzisiaj jak brala na nowo to mi czytala co z tamtych ze srody mam. Dzisiejsze mam nadzieje wieczorem (ja nie mieszkam w pl i u mnie nie ma czegos takiego jak laby... ja musialam zrobic ponad 80km w jedna strone zeby wogole bete zrobic...)
A niby my w Pl jesteśmy zacofani...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

A niby my w Pl jesteśmy zacofani...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
No tu jest masakra! Lekarka mi tlumaczyla ze prawo jest takie glupie ze lekarz odpowiada za pacjenta wybiki i musi je podpisacbo gdyby cos bylo zle i by nie zareagowala a pacjentowi by sie cos stalo to ona bierze za to pelna odpowiedzialnosc. I tu wszystkie wyniki sa do szpitali wysylane. Sredniowiecze doslownie...

reklama
Do góry