Ja mam urlop teraz, po transferze polezalam w domu a wczoraj caly dzien spedzilam na dzialce na lezaczku, unikam dzwigania i jakis prac fizycznych.Evulek a lezysz caly czas? Bo ja w sumie to nie moze troszke ale nic nie robie fizycznego
reklama
Alfistka
Fanka BB :)
O jakie literowki chodzi? Ja nic nie widze?
O takie co Ci oznaczyłam zrobiłam to tylko dla przykładu oczywiście
Alfistka
U mnie 6 do i dalej nic. Alfistka a ty jak? Jakieś objawy?
Czasem rano po siusianiu ból jajników jak na okres, ale biorę nospę i przechodzi.
A to jedno jajko dla tych duch czarnuchów czy kturyś się wymigał i nie lubiWraz z moimi czarnuchami trzymamy bardzo bardzo kciuki Zobacz załącznik 815620
kredka82
Ja korzystam tylko z aplikacji i nic dalej nie widzeO takie co Ci oznaczyłam zrobiłam to tylko dla przykładu oczywiście
Czesc dziewczynki..strasznie trudno was nadrobic tak duzo piszecie.
Ja wlasnie bylam na wizycie po.nieudanym transferze. Od dzis mam brac DHEA 3x1 i koenzyn Q10 2x1. Czekam na okres antykoncepcja 1 op niecale i wizyta. Zobaczymy co powie lekarz. Ciekawa jestem jaki protokol bedzie, bo dzis 21dc naliczyl 3 pecherzyki i mowil ze skoro sa to to wykorzystamy. Miala ktoras z was cos podobnego? A moj maz ma brac profertil. Czy ktorys z waszych to bral?
Ja wlasnie bylam na wizycie po.nieudanym transferze. Od dzis mam brac DHEA 3x1 i koenzyn Q10 2x1. Czekam na okres antykoncepcja 1 op niecale i wizyta. Zobaczymy co powie lekarz. Ciekawa jestem jaki protokol bedzie, bo dzis 21dc naliczyl 3 pecherzyki i mowil ze skoro sa to to wykorzystamy. Miala ktoras z was cos podobnego? A moj maz ma brac profertil. Czy ktorys z waszych to bral?
gosia321
Jakie super pieselyWraz z moimi czarnuchami trzymamy bardzo bardzo kciuki Zobacz załącznik 815620
tamiza
Mój M brał I nadal bierze .Czesc dziewczynki..strasznie trudno was nadrobic tak duzo piszecie.
gosia321
Moze to byc plamienie implantacyjne blastka zaczyna implantacje w 2 dniuDziewczyny czy to mozliwe 2dpt 2blastek miec plamienia blado różowe, brzuch pobolewa jak na okres. Mam nadzieje ze to dobry znak że zarodeczki sie wgryzaja.
reklama
tamiza
Dopiero teraz dostrzegłam jajoA to jedno jajko dla tych duch czarnuchów czy kturyś się wymigał i nie lubi
Może mi któraś z Was wyjaśnić czemu nie mogę dodać zdjęć ?? Jakieś czary-mary robicie że Wam się normalnie dodają ??
Podziel się: