adansonia
Fanka BB :)
DziękujeTeż tak miałam za każdym razem więc myslę że to norma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeTeż tak miałam za każdym razem więc myslę że to norma
Kurde nie pamiętam, może ze dwa dni? Potem jak wiedziałam ze ciąża to tak uwagi nie zwracalam...w kolejnych terminach miesiączki też tak miałam lezalam wtedy@dreamscometrue a ile się u Ciebie utrzymywały te beżowe plamienia??
Kurde nie pamiętam, może ze dwa dni? Potem jak wiedziałam ze ciąża to tak uwagi nie zwracalam...w kolejnych terminach miesiączki też tak miałam lezalam wtedy
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813][/QUOTE
Dzięki ;-)
Ja ogolnie czulam jakbym miala owu, ale lekarz powiedzial ze to niemozliwe po lekach.Dziewczyny mam pytanie jutro mam kolejna punkcję jestem od wczoraj po Ovitrelle i dostałam jakiegoś takiego płodnego śluzu któraś z was tak miała? Boje sie ze mi jajka za wcześnie pękły
Hej, Co tam u Ciebie?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom