Alfistka
Fanka BB :)
"Mamuśka" super dałaś czadu!!!No i mam dla Was wiadomość.
Właśnie mam wynik drugiej betki - 96.2 przyrost o 174 % w ciągu dwóch dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
"Mamuśka" super dałaś czadu!!!No i mam dla Was wiadomość.
Właśnie mam wynik drugiej betki - 96.2 przyrost o 174 % w ciągu dwóch dni.
3 miesiace wcześniej miałam usuwanego polipa.Miesiąc temu leżałam w szpitalu bo znowu polip i mięśniak miałam robioną histeroskopie i laparoskopie,dlatego ten praktycznie ostatni etap ciotransfer mi się przesunął o prawie 4 miesiące...;/ ale jestem już po wizycie dostałam leki do przygotowywania się do criotransferuAniu bardzo mi przykro,ze takie wiesci po usg, ale dziewczyny dobrze radzą, skonsultuj to jeszcze,i moze badanie wolnego płodowego DNA, które jest nieinwazyjne. Trzymaj sie!
U mnie jednak Histeroskopia i podejrzenie polipa? [emoji23]W międzyczasie robię dodatkowe badania i plus taki,Żr mogę jechac na wywczas....[emoji58]
Szczesciarom gratuluje,zazdroszcze i ... nie lubię Was [emoji12][emoji8]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Kwiecień będzie Twój!!Dziewczynki ja z tych porodówek marcowych odpadam, przerzucam się na kwietniowe jak nic
czekajcie na mnie na porodówce
Beta 9dpt III weryfikacja <1,2 i finito tym razem.
@Alfistka będzie nas więcej :-)))Dziewczynki ja z tych porodówek marcowych odpadam, przerzucam się na kwietniowe jak nic
kurcze chciala bym miec tyle optymizmu co ty bratkuje mi go bardzoDziewczynki ja z tych porodówek marcowych odpadam, przerzucam się na kwietniowe jak nic
Wiem niestety tylko było transferów a bety jakieś kiepskie... no cóż strasznie to przykre, ale niestety nie mamy na to wpływu. Musimy dalej walczyć, w końcu uda się i nam! <przytul>Strasznie kiepski ten miesiac dla nas jezeli chodzi o bety
Kasieńka "trza się wziąć w garść i do przodu"!!!kurcze chciala bym miec tyle optymizmu co ty bratkuje mi go bardzo