reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki ja z tych porodówek marcowych odpadam, przerzucam się na kwietniowe jak nic :D:D
czekajcie na mnie na porodówce :D:D
Beta 9dpt III weryfikacja <1,2 i finito tym razem.

Aniu bardzo mi przykro,ze takie wiesci po usg, ale dziewczyny dobrze radzą, skonsultuj to jeszcze,i moze badanie wolnego płodowego DNA, które jest nieinwazyjne. Trzymaj sie!

U mnie jednak Histeroskopia i podejrzenie polipa? [emoji23]W międzyczasie robię dodatkowe badania i plus taki,Żr mogę jechac na wywczas....[emoji58]

Szczesciarom gratuluje,zazdroszcze i ... nie lubię Was [emoji12][emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
3 miesiace wcześniej miałam usuwanego polipa.Miesiąc temu leżałam w szpitalu bo znowu polip i mięśniak miałam robioną histeroskopie i laparoskopie,dlatego ten praktycznie ostatni etap ciotransfer mi się przesunął o prawie 4 miesiące...;/ ale jestem już po wizycie dostałam leki do przygotowywania się do criotransferu

reklama
Do góry