reklama
Gosia trzymamy kciuki a od piątego już sobie odpoczniesz. ❤ Olsztyn Kocham ❤Juz po zastrzyku i winku migdalach i orzechach brazylijskich. Jajca i endometrium rosnijcie pieknie
I niestety bol glowy i taki gorac po zastrzyku oj bede cierpiec w pracy przez tydzien ale czego sie nie robi dla pienych jajek i upragnionej ciazy od 5.06 juz zwolnienie wiec bedzie lepiej. Przetrwam wszystko aby dotrzec do celu bycia w ciazy
Podobno w terminie miesiączki może się tak zdarzyc, ale myślę że nie ma co tego lekcewazyc i lepiej teraz dużo odpoczywać i poleżeć przez pare dni.Wystraszylam się bo mam beżowy śluz. Miałam tak przy terminie "miesiączki". Teraz też przypada ten termin. Myślicie, że to od tego?
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171]
pisces
Fanka BB :)
Emocje rosnąDziewczynki ja jadę dopiero na 12 do kliniki na pobranie krwi, więc myślę ze wynik będzie ok 14.Mam 60 km.Mieliśmy jechać wcześniej ale mąż mial awarie i jest jeszcze w pracy.Stresik lekki mnie cały czas trzyma hehehe
bertha
Ja miałam punkcje w 12 dc a cykle mam dlugie bo 33 dni
Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi. Średnio to ok 13dc. To raczej nie uda mi się przed wakacjami podejść. No nic, w takim razie na spokojnie po urlopie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
adansonia
Hej kochane dzisiejsza noc to był horror dla mnie... potężny bol jajników takie jak by kłucie. Coraz bardziej czuje ze okres przyjdzie. Wysiadam tez psychicznie wiem ze to nie jest dobre... powinnam być silna. Wydaje mi sie ze te duże ilości progresteronu tez nie sa obojętne dla mojego samopoczucia. Wczoraj był 4 dzien od tranderu a miałam pare momentów ze wydawało mi sie ze zemdleje. Któraś z was tak miła? Jakies silne bóle i sie udało?
M@gda
Moderatorka
napisz o lekarza... Tak być nie powinnoHej kochane dzisiejsza noc to był horror dla mnie... potężny bol jajników takie jak by kłucie. Coraz bardziej czuje ze okres przyjdzie. Wysiadam tez psychicznie wiem ze to nie jest dobre... powinnam być silna. Wydaje mi sie ze te duże ilości progresteronu tez nie sa obojętne dla mojego samopoczucia. Wczoraj był 4 dzien od tranderu a miałam pare momentów ze wydawało mi sie ze zemdleje. Któraś z was tak miła? Jakies silne bóle i sie udało?
Ropuszka666
Hej kochane dzisiejsza noc to był horror dla mnie... potężny bol jajników takie jak by kłucie. Coraz bardziej czuje ze okres przyjdzie. Wysiadam tez psychicznie wiem ze to nie jest dobre... powinnam być silna. Wydaje mi sie ze te duże ilości progresteronu tez nie sa obojętne dla mojego samopoczucia. Wczoraj był 4 dzien od tranderu a miałam pare momentów ze wydawało mi sie ze zemdleje. Któraś z was tak miła? Jakies silne bóle i sie udało?
Mi się zaczęły bóle ciągnące od 4 dpt plus do tego łamało mnie w krzyżu tylko to był inny ból niż przy nieudanych próbach .tez byłam pewna ze to na okres . Coś drgnęło u Mnie ale dziś się okaże czy rośnie [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzis mam 10dpt i nie mam takich objawow, warto skonsultowac to z lekarzem. Ja tylko w sobote czulam bol kregoslupa i bol podbrzusza tak jak by lada dzien okres przyszedl, ale w niedziele przeszlo.Hej kochane dzisiejsza noc to był horror dla mnie... potężny bol jajników takie jak by kłucie. Coraz bardziej czuje ze okres przyjdzie. Wysiadam tez psychicznie wiem ze to nie jest dobre... powinnam być silna. Wydaje mi sie ze te duże ilości progresteronu tez nie sa obojętne dla mojego samopoczucia. Wczoraj był 4 dzien od tranderu a miałam pare momentów ze wydawało mi sie ze zemdleje. Któraś z was tak miła? Jakies silne bóle i sie udało?
reklama
Dzis mam 10dpt i nie mam takich objawow, warto skonsultowac to z lekarzem. Ja tylko w sobote czulam bol kregoslupa i bol podbrzusza tak jak by lada dzien okres przyszedl, ale w niedziele przeszlo.Hej kochane dzisiejsza noc to był horror dla mnie... potężny bol jajników takie jak by kłucie. Coraz bardziej czuje ze okres przyjdzie. Wysiadam tez psychicznie wiem ze to nie jest dobre... powinnam być silna. Wydaje mi sie ze te duże ilości progresteronu tez nie sa obojętne dla mojego samopoczucia. Wczoraj był 4 dzien od tranderu a miałam pare momentów ze wydawało mi sie ze zemdleje. Któraś z was tak miła? Jakies silne bóle i sie udało?
Podziel się: