G
gość 5
Gość
Zdecydownie takPowinnam mieć na drugie wyrywna 8 dzien po transferze 2 zarodków, czy wy tez widzicie 2 kreski?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdecydownie takPowinnam mieć na drugie wyrywna 8 dzien po transferze 2 zarodków, czy wy tez widzicie 2 kreski?
to imieninujemy sie razemBete robię w pon Sie składa ze akurat 29-go mam imieniny - ach co to był by za prezent!
Dziewczynki już po wizycie, z moimi Dzieciątkami wszystko dobrze, ładnie rosną.
Po krwiakach ani śladu.
Dostałam dziś skierowanie na badanie prenatalne + test PAPPA na NFZ.
Ogółem wszystko OK :-) Jedynie dostałam jeszcze urosept bo mam liczne bakterie w moczu, lekko podwyższone CRP, i w morfologi wyszły podwyższone leukocyty.
A oto przedstawiam Wam moje WSPANIAŁE DWIE KRUSZYNKI [emoji173][emoji173]
Powinnam mieć na drugie wyrywna 8 dzien po transferze 2 zarodków, czy wy tez widzicie 2 kreski?
Oczywiście że widzimy :-)Powinnam mieć na drugie wyrywna 8 dzien po transferze 2 zarodków, czy wy tez widzicie 2 kreski?
Dzisiaj same dobre wieściO Boże jak się cieszę!!!! Aaaaaa !!! Gratuluję Kochana !!! I sciskaaaam Was mocno mocno!!! Wspaniały Dzień Mamy!!
Kurczę a hiperka nie powinna być zaraz po punkcji? Czym to jest spowodowane? Ilością jajeczek ktore od ciebie pobieraj?Mnie bolał brzuch jak na okres. Kilka dni później chyba około 6-7 dpt zaczęła mi się hiperka i czułam się źle.
Ojj będziemy miały...ja nie zakładam innej opcjiKochana naprawdę Ci życzę i sobie zresztą też, żebyśmy chociaż te "3" miały do zamrożenia
[emoji3] dwie kreseczki, teraz zycze ładnych przyrostow bety [emoji110] [emoji110] [emoji110]Powinnam mieć na drugie wyrywna 8 dzien po transferze 2 zarodków, czy wy tez widzicie 2 kreski?
Mam nadzieje że juz w poniedzialek beta ladnie sie rozkreci [emoji110] [emoji110] [emoji110]Lekarz kazał dopiero w poniedziałek zrobić z krwi nie wie ze dziś zrobiłam [emoji53]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom