Moje kruszynki [emoji7] serduszka pięknie bija [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowny widok [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dostałam skierowanie do szpitala, znowu wszystko sie przesunie [emoji52]
A co do szczęścia to nawet wcOraj widziałam bociana... trzeciego w tym miesiącu i byl nawet czarny [emoji15] ale nie trafił do mnie tylko do koleżanki [emoji29]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Cudowne ❤❤
Możesz żurawiny jeść, dużo pić wody a co do tabletek typu furaginum to raczej nie , o i może rumianek pij .Dziewczyny, pobolewa mnie pęcherz, chyba robi mi się zapalenie.
Miała któraś w czasie ciąży? Jak sobie radziłyście?
Jutro wizyta. Nie wiem jak dożyję. Wiem, że robię najgorsze co może być-ryje w Internecie. Tracę nadzieję [emoji45]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Pixie_Dixie trzymaj się dzielnie. A co powiedział lekarz? Czemu szpital?
Oj ja też już tych bocianów to wszędzie w koło widzę masę... nie martw się. Trafią w końcu i do nas! Na pewno. <przytul>
Obawiam się że mnie też to czeka [emoji45]Beta prawie nie drgnęła po miesiącu i muszę mieć zabieg [emoji17]mówił o łyżeczkowaniu ale moze jakos łagodniej mnie potraktują ...
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Obawiam się że mnie też to czeka [emoji45]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki [emoji737] wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się
Będzie dobrze, trzymamy mocno kciukiJutro wizyta. Nie wiem jak dożyję. Wiem, że robię najgorsze co może być-ryje w Internecie. Tracę nadzieję [emoji45]