reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki mamy 7 zarodków z tego jeden 4AA ale reszta też dobra. 3 do mrozenia napewno a trzy jeszcze do jutra na obserwacje zostawili. Leżę teraz pod kroplowka rozkurczowa i za godz transfer jednego mega zarodka :) pierwszy raz mam tak dobry zarodek! Trzymajcie kciuki!

Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym.
— Phil Bosmans

Wspaniale! :)

A ja Wam powiem, że po tych betach naszło mnie dzisiaj zrobić test, bo jeszcze jeden miałam- zawsze chciałam zobaczyć dwie krechy, fajne uczucie, zrobiłam zdjęcie na pamiątkę;) Dzisiaj 14 dpt, a mam wrażenie że od transferu wieki minęło;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Wrzucaj fotkę [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli dobrze rozumiem miałaś klasyczne ivf. Klinika dysponując informacjami ze juz był problem z samoistnie zaplodnieniem powinna wykonać icsi. Chyba ze ja czegoś nie doczytałam. ..

[emoji127] 28.10.2017
Dwa razy mialm icsi. Nie wiadomo w czym tkwi problem embriolog powiedział ze słaba komórka i słaby plemnik wszystkie badania mieliśmy robione wszystko ok. Nie mam siły juz do tego wszystkiego. Nagrodzę jest ze mam l 4 do 4 czerwca i chyba zwariuje z tymi myślami w domu

Dwa razy mialm icsi. Nie wiadomo w czym tkwi problem embriolog powiedział ze słaba komórka i słaby plemnik wszystkie badania mieliśmy robione wszystko ok. Nie mam siły juz do tego wszystkiego. Nagrodzę jest ze mam l 4 do 4 czerwca i chyba zwariuje z tymi myślami w domu
No to faktycznie cholera wie o co chodzi [emoji53]

[emoji127] 28.10.2017

Dziendobry kobietki

Mozecie mi napisac jakie najlepsze suplementy dla poprawy jakosci plemnikow?
Z gory dzieki za odp

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
A Ty co ? :) zabierasz się do roboty zeby przezwyciężyć te idopattczna niepłodność i braciszka zrobić dla Nicole?! Super. 3mam kciuki :) ale nie wiem co na nasienie :/

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry