AnkaSzklanka
Aktywna w BB
Moja @ przyszła chyba po 3 dniach, trwała 3 dni, była dość obfita, skończyła się a teraz znów coś plamię po 3 dniach!!!! Nic nie rozumiem. Takie trzy po trzy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja @ przyszła chyba po 3 dniach, trwała 3 dni, była dość obfita, skończyła się a teraz znów coś plamię po 3 dniach!!!! Nic nie rozumiem. Takie trzy po trzy...
Gratulacje ❤Gratulacje!!! piękności!!!
Mnie lekarz kazał równo w ciągu dnia. Po transferze miałam jeszcze podjęzykową. Ustawiłam alarmy w telefonieO! Ekstra, no to faktycznie pokaż nam jak już skończysz
Dzięki dziewczyny za info o luteinie. W takim razie przy kolejnej dawce spróbuję z aplikatorem. A bierzecie o stałych porach czy godzina lub dwie nie robią różnicy? Mam brać 3x1 i nie wiem czy dam radę aplikować sobie w pracy czy też może być ponad 8 godzin przerwy pomiędzy dawkami. Chyba zapytam lekarza następnym razem.
Gratulacje ❤Dziewczyny oto moja fasolka [emoji7][emoji7][emoji7] według doktora 4t 6d na jakims kalkulatorze liczyl. Za dwa tygodnie wizyta [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Invimed WarszawaGdzie się leczycie?
Myślę że powinnaś porozmawiać z kimś z psychologiem mi takie rozmowy bardzo pomogły. A mieliście kariotypy i inne mutacje na tromofilę i AZF ?
Po odstawieniu leków czekałam 4 dni na @, później wizyta w 11 dzień cyklu (cykle 28 dniowe) i decyzja o dacie crio
Z tego co kojarze to nic takiego nie mielismy robionego, a w jakim celu to sie robi ?
Czyli od razu po nie udanym podchodzisz do kolejnego w tym samym cyklu, nie czekasz kolejnego miesiaca?
Żanka może nie powinnam bo prowadzili mnie inni lekarze w Bocianie ale teraz po zmianie kliniki to mogę powiedzieć ze u nich dużo jeszcze nie zrobisz i się nie dowiesz do póki w pierwszej procedurze nie stracisz wszystkich zarodków .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam. Dzis potwierdzone. Nie udalo sie. Niestety. Narazie odpuszczamy z ivf ale chcemy sprobowac od nowa naturalnie. Macie jakies rady? Jakie brac suplementy (ja i maz). Napewno ide na akupunkture. Co jesc? Czego unikac? Jest mi bardzo zle. Nie myslalam ze tak to mnie zalamie i tak sie zdoluje.
Buziaki dla was i trzymam za was mocno kciuki kochane.