reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Boję się strasznie odstawić leki, mam nadzieję,że będzie Oki właśnie znowu byłam bleeee w WC moje dzieci już chyba mają dość tych skurczy jak wymiotuje cały czas na nospie jadę, czuję się okropnie 24 godziny mam mdłości i jestem ciekawa do którego tygodnia tak będzie
Ja, bym Tez nie odstawiała leków, u mnie dzieś progesteron 67ng/ml i biorę leki dalej 3×4 dowcipnie 3×4 podjęzykowo i 1×prolutex 3×1 estrofem tylko ja mam tego krwiaka i lekarka mówiła że może przy następnej wizycie będziemy pomału odstawiać .a progesteron też nie powoduje skurczy macicy.może skonsultuj to z jakimś innym zaufanych lekarzem. Jak dla mnie to jest ryzyko tym bardziej ,że masz dwa bąbelki❤❤

reklama
Cudnie [emoji7] duze te Twoje dzieciatka, moj maluch mial wczoraj 6.55 [emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie, wyprzedzają wiek ciazy o ok tydzień ale jak widziałam na "październikowych mamach" to jest sporo takich przypadków
Najważniejsze że zdrowe, w zasadzie nie dopuszczalam innej myśli po pgs [emoji1]

[emoji127] 28.10.2017

Boję się strasznie odstawić leki, mam nadzieję,że będzie Oki właśnie znowu byłam bleeee w WC moje dzieci już chyba mają dość tych skurczy jak wymiotuje cały czas na nospie jadę, czuję się okropnie 24 godziny mam mdłości i jestem ciekawa do którego tygodnia tak będzie
A na mdłości może to Ci pomoże Link do: Sea-band | Oryginalne akupresurowe opaski przeciwwymiotne | Naturalne i niefarmakologiczne na chorobą lokomocyjną, poranne mdłości lub skutki zabiegów medycznych.

Dziewczyny ja się zaczynam martwic, nie mam w ogóle mdłości, piersi prawie przestały boleć.. Boję się czy jest wszystko dobrze z maluchem, usg dopiero za tydzień :( to dopiero 8 tydzień

Cześć Dziewczyny :-) czy mogę się do Was przyłączyć? Czytam Wasze wypowiedzi od kilku dni, ale dopiero dzisiaj mam chwilkę, żeby napisać :-) Jestem dopiero na początku drogi i na etapie "sto pytań do" ;-) Jestem dopiero na luteinie, później antykoncepcja od pierwszego dnia cyklu i później nie wiem już sama co, bo wszystko mi się miesza... Jestem tak blisko a jednocześnie tak daleko że aż ciężko czasami jest... Wybrałam Invicte z Warszawy mam nadzieję, że dobrze zrobiłam :-)
Pozdrawiam Was dziewczynki ciepło pomimo pogody i będę do Was zaglądać co jakiś czas, bo podtrzymujecie mnie na duchu, że jednak wszystko może być ok :-*
Witamy i zapraszamy :)
Wszystko będzie ok.

Anetka303, Tusiaczek, Ilona88 piękne wiadomości :biggrin2:

U mnie dzisiaj kiepski dzień. Od rana boli mnie głowa. Czuję się wogóle tragicznie tak jakby mnie jakaś choroba brała, jestem słaba, jest mi niedobrze, bolą mnie mięśnie i najchętniej to bym spała. Do tego jeszcze jak wrociłam z pracy to zobaczyłam na wkładce śluz w kolorze kawy z dużą ilością mleka a przy aplikacji luteiny taki sam na aplikatorze. Brzuch mnie nie boli. Dziś w sumie 7dpt zrobiłam rano badanie progesteronu i wyszedł 31,21ng/mol i przy okazji HCG 2,23 mlU/mol:hmm:(w moim labolatorium nie robią betaHCG - a to jest duża różnica?)
Cały czas wierzę w moje kropki i mam nadzieję że jeszcze dadzą radę. Teraz leżę i śpię bo na nic nie mam siły :-( :(

Jeśli się nie mylę to hcg jest w innych jednostkach podawane niż bhcg. Hcg przeliczone na bhcg da Ci większy wynik bety więc jest szansa na dobrą wiadomość za kilka dni. Oby tak było. Powodzenia !

reklama
Faktycznie, wyprzedzają wiek ciazy o ok tydzień ale jak widziałam na "październikowych mamach" to jest sporo takich przypadków
Najważniejsze że zdrowe, w zasadzie nie dopuszczalam innej myśli po pgs [emoji1]

[emoji127] 28.10.2017

Tak, najwazniejsze, ze zdrowe [emoji173] musze sie wybrac na pazdziernikowe mamy po troche wiedzy [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry