Dobrze gadaUważaj bo jeszcze wpadkę zaliczycie:-) u nas wszystko szło źle i była ciąża, może to cos w rodzaju kismetu. Niedługo po urodzeniu się młodego straciliśmy mieszkanie i żyjemy Za wszystko chyba trzeba zapłacić zobaczysz, ze to jest jakiś grubszy plan:-)
reklama
Julita1234
Fanka BB :)
Czekam na wizytę. Trzymajcie kciuki
adunnnia90
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Czekam na wizytę. Trzymajcie kciuki
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Peeggy
Zaangażowana w BB
Adunnnia90 ja miałam punkcje w piatek a w środe(12.04.)transfer o 12:00 i pani embriolog powiedziała że transferuje 2morule średniej klasy bodajże 10-12komorkowe, ktore za kilka godzin powinny być blastkami, obie miały nacinane otoczki, u nas czynnik meski wiec nie wiem jak to bedzie ale cały czas wierzę w nasze kropki :-) Pozostałe 2zarodki niestety przestały się rozwijać i nie udało się ich zamrozić.
Ostatnia edycja:
Roksii89
Trzymam mocno :-*Czekam na wizytę. Trzymajcie kciuki
Mruch
Wow! Konkretne zbiory! A jak się czujesz?
Czyje sie bardzo dobrze, może trochę bardziej nerwowa jestem i jajniki mnie pobolewają ale poza tym super.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nikogo nie oszukujesz. Nie ma obowiązku dzielenia sie takimi szczegółami waszego zycia. Ivf jest taka sama metodą wspomaganego rozrodu jak kazda inna. Każde ingerencja czy to hormony itp.. Jest ingerencją, gdyby nie leki na indukowanie owulacji ciąży tez by nie bylo.. Niepłodność to choroba i nie ma co sie wstydzić. Ja mam niepłodnego męża a wiesz jaki z niego super facet..?? I ojciec.. Nie musisz sie tym dzielić z ludźmi. Nawet jezeli czujesz sie wobec nich lojalna nie musisz dzielić sie z nimi tym jezeli nie chcesz i nie czujesz sie na silach. Pamiętaj teraz chodzi o Ciebie/ was potem przyjdzie czas na nich. Masz prawo nie opowiadac o waszej niepłodności. Nie musisz byc wielka aktywistką :-) ja nią jestem, żeby moje dziecko miało normalne życie. Mimo to rozumiem, jak ludziom ciezko jest się dzielić taka sfera zycia. Paradoksalnie latwiej sie gada o walce z rakiem - nowotworze, niz o walce z niepłodnością.D zieki. Jadę na wizytę i zamiast się cieszyć to chce mi się wyć. Rodzina męża się bardzo cieszy z powodu dziecka wręcz oszaleli. To 1 dziecko w rodzinie. A ja czułam się jak oszust.
karolina1984
Mamy podobne kropkiKarolina1984 16dpt USG
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tylko ja w 23 dpt wiesz jaka masz bete ?
Hooope86
W biedronce mają ogólnie pyszne ciasta
Super chemiczne.
Nie polecam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Roksii89
Zawsze jak miałam @ szłam po ciasto do biedronki raz na jakiś czas nie zaszkodzi gorsze rzeczy jemy i nie wiemy.:-)
Podziel się: