A z tym to się do końca nie zgodzę, robiłam 7dpt wieczorem i był pozytywny :-)Jak to 5dniowy człowiek najwcześniej 6dpt można zrobić betę:-) do 10dpt już musi być.
Jak 3dniowy to najwcześniej 8dpt. Widzę, że dziewczyny robią testy z moczu, ale to najwcześniej 9dpt(5dniowy) i tylko z porannego moczu!!
reklama
I co była wycieczka krajoznawcza? Wiesz w ciąży nie ma norm. Raz coś może rokować coś złego, a nic się nie wydarzy. Bywa, ze wszystko idzie idealnie i niestety... Możesz magnez wziąć on oddawany jest w szpitalach przeciw skurczowo w kroplówkach. Umów się na usg jak Cię to niepokoi ja co tydzień latałam..Kurde coraz bardziej mnie boli ja tylko mam nadziej,że tak ma być
Ropuszka666
Fanka BB :)
Sporo, a te badania robią od razu na pierwszej wizycie? Czy w konkretnym dniu cyklu muszą być? Na jakim etapie jesteś teraz?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Odrazu w każdym dniu , jeszcze więcej by wzięli jakbym pojechała z partnerem bo wstępnie to lekarza kazał nam obojgu przyjechać a le ja odrazu powiedziałam ze na początek robię swoje badania bo tak czuje a jak u mnie nie wyjdzie to dopiero wtedy jego .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Ja jestem umówiona u dr Pasnika w Łodzi na 4 maja. Ile Cię kosztowały te badania? Wszędzie je można zrobić? No w diagnostyce?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
AlloMLR koło 300zl,400zl NKtest 360zl u mnie w klinice, w Łodzi wiem że jest drożej.
Ropuszka666
Odrazu w każdym dniu , jeszcze więcej by wzięli jakbym pojechała z partnerem bo wstępnie to lekarza kazał nam obojgu przyjechać a le ja odrazu powiedziałam ze na początek robię swoje badania bo tak czuje a jak u mnie nie wyjdzie to dopiero wtedy jego. Jestem wtrakcie stymulacji żeby zamrozić zarodki później intralipid sterydy i transfer po odczekanym czasie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Już były pozytywne testy i negatywne bety. 6dpt zakres bety we krwi jest maksymalnie 70. z czego statystycznie jest to rzędu 10-20. Nastepnego dnia około 30-40 tak pokazują badania naukowe. Test musiał byc jakiś super czuły, bo hcg we krwi nie przekłada się na ilośc w moczu. A niestety zastrzyk hcg utrzymuje się długo we krwi.A z tym to się do końca nie zgodzę, robiłam 7dpt wieczorem i był pozytywny :-)
Było, że i 6dpt testy wychodziły, ale... nie ma pewności, że to nie jest zastrzyk hcg. u mnie 9dpt dopiero wyszedł test a beta była 206.
Roksii89
Witam Cię na forum :-) ja jestem z Invimedu z Wrocławia leczenie się u doktor wickiewicz.I czy są dziewczyny z Wrocławia z in vimedu od dr gizlera którym się udało? Dodam jeszcze że mam endometroze
Roksii89
Wydaje się okDziewczyny mam wynik jestem 9 dniu cyklu i mam estradiol 1990 i progesteron 0,15. Myślicie ze to są wyniki na hiperke bo mi się wydaje ze chyba nie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Julita1234
Dziewczyny jestem na siebie zła źle zrobiłam. Powiedziałam męża siostrze ze jesteśmy po in vitro. Przez to że zaczęła temat ze jej koleżanka jest po i na córkę z in vitro. Chcieliśmy powiedzieć ale chyba za wcześnie. Mam dola
reklama
Roksii89
Nie nigdzie się nie ruszam wstałam tylko na obiad i znowu w łóżku leżę. Biorę magnez codziennie usg mam w środę, więc albo taki mój urok albo wiadomo co oby to nie było to. Bo naprawdę dziwny ból ale nie mam plamienia jak tak będzie.dalej idę do szpitala i tam spędzę świętaI co była wycieczka krajoznawcza? Wiesz w ciąży nie ma norm. Raz coś może rokować coś złego, a nic się nie wydarzy. Bywa, ze wszystko idzie idealnie i niestety... Możesz magnez wziąć on oddawany jest w szpitalach przeciw skurczowo w kroplówkach. Umów się na usg jak Cię to niepokoi ja co tydzień latałam..
Podziel się: