i ja jem buraki!!!!! barszczyk pyszny zrobilam!mniam mniam ale juz dwa dni jem i musze zrobic cos innego ale nie mam na nic innego ochoty.nie mam pomyslu.moze placuszki ziemniaczane....Ja tez jadlam buraki...bo gdzies wyczytalam ze po transferze powinno sie jesc...to jadlam i jeszcze suszone morele...
reklama
mój to by się teraz bał.nawet gdybym go ciągnęła to by chyba uciekłJa też nie... ale mąż nie narzeka, cieszy się, że coś się zasiało i przyjęło
M@gda
Moderatorka
Oh, oh, oh, babka cytrynowa...<ślina cieknie po kolana>I weź tu się czymś zajmij... może koło 14 będzie wynik, idę piec babkę cytrynową
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Zaraz do domu zadzwonie i powiem mamie, że jutro pieczemy!!!! A teraz musze pobieć do kafterii i zobaczyć czy nie mają.
przykro mi Kochana.dobrze ,ze juz wiesz ,kiedy kolejne podejscie .nastepnym razem sie uda napewno.Hej dziewczynki. Z rana u nas mało świąteczne wieści.
Test negatywny 11 dpt
Nie udało się tym razem. Szkoda.
Jeszcze poczekam do jutra żeby się upewnić i odstawiam leki.
Kolejne podejście może w czerwcu.
Trzymam za was wszystkie kciuki i wierzę, że wszystkim nam się spełnia marzenia.
Wesołych Świat .
Ostatnia edycja:
dzien po transferze robisz testy???? to zdecydowanie za wczesnie.nie rób sobie tego.po co Ci te nerwy? i tak Ci nic na tym etapie nie pokaze.zrob 12 dzien po transferze.na spokojnieTak szczerze mowiac to te bety nic mi nie mowia i nie wiem jak robic takie testy. W labolatorium? Mieszkam w uk i tu mnie o niczym nie informuja o zadnych wynikach. Czuje sie jak taka biedna slepa owieczka lecaca za stadem Dopiero dzien po transferze a ja juz siedze na na szpilkach czy sie udalo. Wiem ze to glupota ale wczoraj dwa testy zrobilam ciazowe. Oczywiscie negatywne.
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Mam pytanie do kiedy można brać nospę bo właśnie znowu wzięłam bo mam takie skurcze tak nie dzisiaj ciągnie wszytko i boli mam nadzieję, że tak ma być bo powiem takiego bólu jesxze nie miałam
Ja biorę cały czas bo boję się właśnie tych skurczy jak raz nie wzięłam to od razu skurcze. Z tego co wiem nospe można brać całą ciążę nie zaszkodzi. Nawet mi ostatnio pani w środę jak dzwoniła z wynikiem powiedziała nospe można brać bez obaw....
tusiaczzek1988
Oh, oh, oh, babka cytrynowa...<ślina cieknie po kolana>
Zaraz do domu zadzwonie i powiem mamie, że jutro pieczemy!!!! A teraz musze pobieć do kafterii i zobaczyć czy nie mają.
Ja kupiłam ostatnio w Biedronce cytrynową i marmurową polecam bardzo dobre
Emilianka6966
Mam wyniki- 0.3 także u mnie też porażka, było zbyt pięknie; (
M@gda
Moderatorka
upieke u rodziców, takie mi smaka narobiłaś.....Ja kupiłam ostatnio w Biedronce cytrynową i marmurową polecam bardzo dobre
reklama
Madziu mnie tez czasem tak boli ,ze az promieniuje na noge ,ale wszystko jest w porzadku.te pierwsze tygodnie dadzą nam w kośćTylko ja jestem w stanie pokazać gdzie mnie... cignie/rozpiera/drażni. To dopiero początek 5t i nie wiem czy już w tym momencie byłby ten "rozrywający ból", o którym mówisz. Prawa noga mi też trochę drętwieje. No dziwnie się czuję.
Podziel się: