reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny można oszaleć, byłam na spacerze z dużym psiorem i nagle coś mokrego poczułam, biegłam do domu jak szalona, a tu ta woda z luteiną, mam nadzieję że jutro test pokaże chociaż cień cienia i da mi więcej wiary; (

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
To akurat dobry objaw ;) ja mam tak do teraz a to już 7 tydzień :) trzymam kciuki za jutro ✊ ✊ ✊

reklama
Ja dzis po usg i bija dwa serduszka!! To cudnie, bo odchodzilam od zmyslow. Bylam tydzien temu, to byl 5t6d i bylo za wczesnie. Bylo widac pecherzyki, ale nic wiecej. Poczytalam w necie, ze duzo dziewczyn w tym dniu juz ma serduszka, albo chociaz zarodki. Sama mialam w takim czasie serduszko w poprzedniej ciazy. A tu nic. No i stres byl maksymalny. Jak mi dr powiedziala, ze 100% sukces, to az nie zrozumialam o co chodzi :D
Takze polecam serduszkowa wizyte po 6t6d ;)
Bardzo Ci gratuluje!!!!:):):) to cudowna wiadomosc,ze dwa maluszki są z Tobą:tak:

Zapytałam co sądzi położna tak luźno przed transferem, czego nie powinno się przed transferem, to mówi że to nie jest reguła bo przychodzą dziewczyny wymalowane wypachnione od stóp do głów i się udaję, ale że powinno się podejść do tego jak najbardziej naturalnie i wspomniała o nie goleniu nóg np...
Dokładnie jak ja byłam w makijażu zdobiona cała i poszłam lepiej się jak wyglądam dobrze, więc to też robi swoje nie ma zasady każda idzie tak jak się czuje najlepiej

Piszesz o infekcji, a mi chodzi o to, że nie mogę się załatwić. Dzisiaj zaryzykowalam włożyłem czapek glicerynowy tylko sama główkę resztę wywaliłam bo byłam się całego coś pomogło ale nie do końca
Aaa, to sorki. Myslalam, ze chodzi o luteine i podraznienie. Mi pomaga na zaparcia ( to od progesteronu) magnez, u mnie w klinice w wiekszej ilosci kaza po transferze, do tego taki bardzo delikatny masaz w okolicach krzyza. Ruch tez pomaga. Czasem wystarczy pochodzic. Ale pewnie to cos mocniejszego, skoro masz takie trudnosci...

Zapytałam co sądzi położna tak luźno przed transferem, czego nie powinno się przed transferem, to mówi że to nie jest reguła bo przychodzą dziewczyny wymalowane wypachnione od stóp do głów i się udaję, ale że powinno się podejść do tego jak najbardziej naturalnie i wspomniała o nie goleniu nóg np...
Na pewno nie mozna na transfer byc wypachniona, bo zarodki nie lubia zapachow. To je niszczy. Mi kiedys lekarz, ktory podawal zarodki, wypachnil sie!!!

Aaa, to sorki. Myslalam, ze chodzi o luteine i podraznienie. Mi pomaga na zaparcia ( to od progesteronu) magnez, u mnie w klinice w wiekszej ilosci kaza po transferze, do tego taki bardzo delikatny masaz w okolicach krzyza. Ruch tez pomaga. Czasem wystarczy pochodzic. Ale pewnie to cos mocniejszego, skoro masz takie trudnosci...
Już wszystko próbuje nie daje rady już boję się bo mam przez to skurcze brzucha i boję się o fasolki wezmę jesxze Raz Zaraz czapek będzie bezpieczniej jak wezmę niż jak mam te skurcze nospa już nie pomaga

reklama
Do góry