ja zaczelam w dniu transferui bralam do bety...3x1Dziewczyny na ile dni przed crio zaczelyscie brać no spe? Ile razy dziennie?
reklama
moim zdaniem warto ...przy pierwszym transferze nie bralam i mialam straszne bole iskurcze na trzy dni przed @bardzo sie wtedy martwilam i nakrecalam negatywnie.przy drugim razie bralam od poczatku i nic mnie nie bolalo i ja spokojniejsza bylam...ciazy nie szkodzi a zdecydowanie pomaga sie wyluzowac...a to bardzo wazne...Czy warto brać przed i po transferze nospę czy komuś pomogła?
G
gość 5
Gość
Cudownie Oska! Bardzo sie cieszę! A mówili Ci kiedy możesz wyjść. Jak sie czujesz teraz :*Widziałam serduszka. [emoji7][emoji7] jest dobrze tylko przez ta hiperkę trochę zostanę w szpitalu.
G
gość 5
Gość
Trzymam kciuki za jutrzejszy pozytywny test! Wrzuć jutro zdjęcie dwóch kreseczek :*Ja mam termin bety wyznaczony na piątek żeby przed świętami skontaktować się z lekarzem w razie ewentualnych zmian w lekach, do niedzieli mam fraxiparine i prolutex, a coś brać muszę, zrobię jutro ten test, co już będzie - do odważnych świat należy kupiłam ten polecany faccelle z rossmana, podobno czuły
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
mery86
Fanka BB :)
Bardzo Wam gratuluję. Cieszę się bardzo. [emoji106] [emoji2]Widziałam serduszka. [emoji7][emoji7] jest dobrze tylko przez ta hiperkę trochę zostanę w szpitalu.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gość 5
Gość
Tego Ci życzymy z całego serca! :*Dziewczyny ja juz po transferze. Nic nie czulam. Potem polezalam chwile i do domku.
Tule 2 kropki [emoji173][emoji173] i nie wypuszcze ich przez najblizsze 9 miesiecy [emoji173][emoji173][emoji4][emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gość 5
Gość
Cudownie! :*Dziewczyny, dzwonila dla mnie koordynatorka.
Beta 1179. Ladnie rosnie. Jutro do lekarza.
Wlasnie rycze ze szczescia.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gość 5
Gość
Trzymam kciukiMy już po lezymy z moim kropkiem zaciskam nogi na cale 9 miesiecy
reklama
tak nie bedzie.nie mysl o najgorszym.wiem,ze jest Ci teraz bardzo ciezko ale wierzyc trzeba do konca.jestesmy z Toba.Lekarze mówią , ze po wyżej 1000 musi byc cos widac u mnie nic nie widzieli dlatego mam jeszcze czekac. Jak nie to operacja ciąża pozamaciczna
Podziel się: