M@gda
Moderatorka
Zaciskaj mocno. My za to ściskamy kciuki.My już po lezymy z moim kropkiem zaciskam nogi na cale 9 miesiecy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaciskaj mocno. My za to ściskamy kciuki.My już po lezymy z moim kropkiem zaciskam nogi na cale 9 miesiecy
Gratulacje,superDziewczyny, dzwonila dla mnie koordynatorka.
Beta 1179. Ladnie rosnie. Jutro do lekarza.
Wlasnie rycze ze szczescia.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Sciskaj przez 9 miesięcy[emoji4] nigdzie nie bedzie mu lepiej jak u mamusi [emoji173]My już po lezymy z moim kropkiem zaciskam nogi na cale 9 miesiecy
Mieszkam w krakowie ale nie wykluczam innych wojewodztw, gdziekolwiek uzyskam pomoc w tym temacie, tam pojade. Kazda cenna wskazowka sie przyda, z gory dziekuje za rady.
120 km od krakowa- gameta podzamcze, ja tam się leczę, dobre statystyki ma, ale przede wszystkim dobrą opiekę i odpowiedzialnego dyrektora, który wszystkim kieruje i DP niego należy ostatnie zdanieNie przypomniam sobie, żeby ktoś tu był z Krakowa. Okolice Wrocławia, Katowic, Bielska-Białej, czy Lublina tak, ale Kraków...
Dziewczyny, ktoś coś?
Robisz rozjasniaczem tak? Tu masz z garniera rozjasniacz bez amoniakuJakimi farbami bo te fryzjerskie chyba zawsze mają trochę amoniaku. ? Czy może ziołowymi lub henna.?
Sciskaj przez 9 miesięcy[emoji4] nigdzie nie bedzie mu lepiej jak u mamusi [emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Robisz rozjasniaczem tak? Tu masz z garniera rozjasniacz bez amoniaku
Nigdy nie próbowałam, ale może akurat wyjdą jasniutkieOoo super dzięki Kochana
Super! Zeby sie zadomowiły! jestes na L4 teraz czy od razu do pracy?Dziewczyny ja juz po transferze. Nic nie czulam. Potem polezalam chwile i do domku.
Tule 2 kropki [emoji173][emoji173] i nie wypuszcze ich przez najblizsze 9 miesiecy [emoji173][emoji173][emoji4][emoji4]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
hejka, kojarze cie z watku poronienia nawykowe! ja tez tu trafilam, w maju (mam nadzieje) zaczynam procedure.Czesc dziewczyny. Jestem nowa w tym watku, mam do was kila pytan, poniewaz watek ma ponad 16tys stron szukanie odpowiedzi zajmie mi wieki. Rozwazamy z mezem invitro. Stracilismy jedna dzidzie i niestety teraz nie udaje nam sie "zaskoczyc" mimo monitoringow, stymulacji i leczenia. Jestem tym wszystkim zalamana. Czy na poludniu polski mozecie polecic mi lekarza/klinike ktory moglby pomoc? Czy do tego trzeba sie uzbroic w jakies konkretne badania? Czy te ktore posiadam do tej pory nie beda wazne (za wyjatkirm mutacji mthfr bo chyba sa wazne caly czas?)? Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam