M@gda
Moderatorka
Transfet miałam 28.03 we wtorek, więc dziś 13dptJaka beciora wysoka! Super Madziula! Pięknie ,który to dpt?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Transfet miałam 28.03 we wtorek, więc dziś 13dptJaka beciora wysoka! Super Madziula! Pięknie ,który to dpt?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Transfet miałam 28.03 we wtorek, więc dziś 13dpt
Witaj!Czesc dziewczyny. Jestem nowa w tym watku, mam do was kila pytan, poniewaz watek ma ponad 16tys stron szukanie odpowiedzi zajmie mi wieki. Rozwazamy z mezem invitro. Stracilismy jedna dzidzie i niestety teraz nie udaje nam sie "zaskoczyc" mimo monitoringow, stymulacji i leczenia. Jestem tym wszystkim zalamana. Czy na poludniu polski mozecie polecic mi lekarza/klinike ktory moglby pomoc? Czy do tego trzeba sie uzbroic w jakies konkretne badania? Czy te ktore posiadam do tej pory nie beda wazne (za wyjatkirm mutacji mthfr bo chyba sa wazne caly czas?)? Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam
Jasne, że masz rację! Aż przestałam myśleć logicznie z tego szczęścia. Mam nadzieję, że to stan przejściowyA nie 14dpt?
Jasne, że masz rację! Aż przestałam myśleć logicznie z tego szczęścia. Mam nadzieję, że to stan przejściowy
Można farbowac ale farba bez amoniaku ja w czwartek farbowanie miałam u fryzjera
Mi lekarz powiedział że nie ma farby która nie ma w składzie nic szkodliwego i do 3 miesiąca kazał się powstrzymacJakimi farbami bo te fryzjerskie chyba zawsze mają trochę amoniaku. ? Czy może ziołowymi lub henna.?
Wlasnie u dobrych fryzjerow sa bez amoniaku...ja farbuje nimi cala ciazeJakimi farbami bo te fryzjerskie chyba zawsze mają trochę amoniaku. ? Czy może ziołowymi lub henna.?