reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam nadzieję że nie będziecie złe na mnie że zadaję tutaj takie pytanie.
Widzicie od dłuższego czasu mam żelowe paznokcie, i przyszedł czas żeby je uzupełnić jak myślicie te wszystkie zmywacze do paznokci, żele i lampa nie zaszkodzą bobaską???

Dziewczyny mam nadzieję że nie będziecie złe na mnie że zadaję tutaj takie pytanie.
Widzicie od dłuższego czasu mam żelowe paznokcie, i przyszedł czas żeby je uzupełnić jak myślicie te wszystkie zmywacze do paznokci, żele i lampa nie zaszkodzą bobaską???
Ostatnio pytalam mojej pani kosmetyczki czy mozna robic w ciazy ale to pytalam o hybryde i mowila ze tak, tylko przed porodem powinno sie sciagnac

Ah no właśnie. Ciekawa jestem czy są jakieś dziewczyny tutaj co zrobiły i nic a potem im się pokazało. Czy np jak się zrobi w 8 dpt to powinien już być bladzioch a jak nie ma to jaka jest szansa, że jeszcze się pojawi. Jakieś statystyki by się przydały ale kurcze nie mogę się ich nigdzie doszukać.
Przy pierwszym razie byłam jakaś dużo bardziej opanowana. Wariat że mnie.
Ja robilam 7dpt i byl cien, cienia, cienia a nastepnego dni juz 2 zrobilam i bylo widac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana nie! ja robiłam w czwartek pazury żel w piątek farbowanie włosów i rzęsy, żeby jakoś wyglądać na święta

Do góry