Sol
Fanka BB :)
Ja też! Za wiosenne pączkowanieTrzymam za wszystkie dziewczynki które mają dziś ważny dzień.
Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też! Za wiosenne pączkowanieTrzymam za wszystkie dziewczynki które mają dziś ważny dzień.
Powodzenia
Będzie dobrze. Trzymamy wszystkie kciuki. Daj znać kochana.Ja jestem w szpitalu w Świdniku. Po mojej wiadomości lekarz kazał mi natychmiast jechać na izbę izbie przyjęć do tego właśnie szpitala. Miałam ciemnobrazowe, jak to lekarz powiedział brunatne upławy. Już nie mogę się doczekać usg. Oby moje Kropki byly jeszcze ze mną...
Ja tez.
Oska niech sie trzyma, a Osiątka niech sie trzymaja Oski.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A robiłaś wcześniej Elvka i nic nie było a 10 się pokazało dopiero? Czy czekałam na 10 dzień?mi dopiero 10 dpt
A robiłaś wcześniej Elvka i nic nie było a 10 się pokazało dopiero? Czy czekałam na 10 dzień?
Jakie miałaś zarodki podane i ile możesz się podzielić? Dzięki wielkie.
nie robilam wczesniej wiec moze i wczesniej by pokazaloja mialam dwa zarodki 3-dnioweA robiłaś wcześniej Elvka i nic nie było a 10 się pokazało dopiero? Czy czekałam na 10 dzień?
Jakie miałaś zarodki podane i ile możesz się podzielić? Dzięki wielkie.
Super, gratulacje .Zdrówka dla Was ❤Cześć Dziewczyny nie idzie Was nadrobictrzymam kciuki za dzisiejsze transfery i bety a u mnie z newsów to byłam wczoraj na usg i widziałam serduszko ❤pikalo jak szalone jestem przeszczesliwa., wczoraj gin założył mi kartę ciąży i zlecił potrzebne badania dziś 7 t 3 dzień. Pozdrawiam cieplutko
Kurczę a jak nie to ja już stracę nadzieję zupełnie i dlatego mam taki stres.Też myślałam o tym ale strasznie się boję, chyba jutro spróbuję testować 9dpt? Może coś się pokaże...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Haha. Dobrze powiedziane. A ja się tak wkręcam sama nie wiem czemu.Sol czekaj cierpliwie a będzie Ci wynagrodzenie...Ja zrobiłam dopiero 11dpt sikany i to tylko dlatego że 10dpt zaczęłam plamić i byłam tak zestresowana że nie myślałam nad tym zrobiłam test i już...Tak to bym nie miała odwagi...