M@gda
Moderatorka
Trzymaj sie. Trzymamy kciuki. Informuj nas.Hej. Ja wylądowałam w szpitalu. Jutro rano usg. Plamienia ustały na razie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj sie. Trzymamy kciuki. Informuj nas.Hej. Ja wylądowałam w szpitalu. Jutro rano usg. Plamienia ustały na razie
U mnir juz wtedy bylo widac.Też myślałam o tym ale strasznie się boję, chyba jutro spróbuję testować 9dpt? Może coś się pokaże...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak mysle. Pozytywne nastawienie przede wszystkim.Ok. Rozumiem. Kropki są całe i zdrowe napewno[emoji110] [emoji110] [emoji110] czekamy na dobre wiadomości. Odpoczywaj[emoji8]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na wysaśną betęŁołołiło dziś 2 transfery!!! @Adunnnia90 & @ Żanka1410 dziewczyny powodzenia. Trzymamy kciuki!!!!!
A sobie nieskromnie życzę wysokiej bety.
Powodzenia!
Ciezko powiedziec czy to byl elasnie ten czynnik ktory pomogl, ale nie zaszkodzila.Czy warto brać przed i po transferze nospę czy komuś pomogła?
I to najważniejsze maluszki mama się dobrze, to jest właśnie lekarz i właściwe podejście, dmucha na zimneHej. Pierwsza noc w szpitalu za mną. Brzuch boli, ale już nie plamię.
U mnie prosze o 12 o bardzo mocne kciukasy [emoji110] [emoji173] [emoji110] [emoji173] [emoji110] [emoji173] a ja bede trzymać o 14.30 bardzo bardzo mocno!!!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana życzę ci bardzo duzej bety i trzymam kciuki ️️️Łołołiło dziś 2 transfery!!! @Adunnnia90 & @ Żanka1410 dziewczyny powodzenia. Trzymamy kciuki!!!!!
Powodzenia!
Ja tez Tobie zycze wysokiej bety M@gda[emoji110] [emoji110] [emoji110] @Żanka1410 powodzenia dzis! [emoji110]Łołołiło dziś 2 transfery!!! @Adunnnia90 & @ Żanka1410 dziewczyny powodzenia. Trzymamy kciuki!!!!!
Powodzenia!