tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Tak cicho na to liczę ale znowu mam plamienia
Roksii spokojnie, połóż się odpoczywaj może meliski się napij, brzuch Cię boli? Jak masz to relanium weź to też odpręża macicę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak cicho na to liczę ale znowu mam plamienia
Nie mam melisy wzięłam nospe relanium też nie mam. Nic leżę i odpoczywamRoksii spokojnie, połóż się odpoczywaj może meliski się napij, brzuch Cię boli? Jak masz to relanium weź to też odpręża macicę.
Będzie dobrze nie denerwuj sieN
Nie mam melisy wzięłam nospe relanium też nie mam. Nic leżę i odpoczywam
Te plamienia to jakaś zmora. Tak jakby łatwo było zajść w tą ciąże. Mnie męczyły cały pierwszy trymestr. Mimo, że już 4 tygodnie ich nie ma to każda wizyta w toalecie wiąże się ze strachem, że znowu wrócą.Ja dzisiaj znowu mam plamienie właśnie zobaczyłam ahhh planowana @ i cały dzień kicham i później boli mnie brzuch i Janik po tym oby było Oki wszytko
Roksii ja bym poczekala wiem, ze ciezko ale dasz radeJa nie wiem po jaką cholere się pcham do ginekologa jak to na bank za wcześnie ale jak wiecie nie potrafię siedzieć na dupie wiaodmo już po teście, dobra musze usiąść na dupie i czekać do 19 kwietnia
Miesiąc temu przy nieudanym transferze jednego kropka tulilam a teraz dwa ktore zostaly bo mielismy w sumie 3 zarodki 5 dniowe. Dokladnie bedzie nam razniej[emoji173] [emoji4] o ktorej masz transfer bede trzymać kciuki.!Super, bedzie nam razniej caly czas sie zadtanawiamy ile przytulic, ale chyba pozostaniemy przy jednym. A ty ile kropek przytulasz i ilu dniowych ??
ja tez sie boje tych plamien strasznie.dzisiaj nie plamie ale ja tak mam w kolko.jeden dzien cisza a potem znowu i stresTe plamienia to jakaś zmora. Tak jakby łatwo było zajść w tą ciąże. Mnie męczyły cały pierwszy trymestr. Mimo, że już 4 tygodnie ich nie ma to każda wizyta w toalecie wiąże się ze strachem, że znowu wrócą.
Tak będzie Kochana! Wszystkim Wam mocno kibicuję!
Gratulacje!Dziewczyny jest beta.....
13dpt 622,1
Progesteron trochę niski
12,92
SZOK SZOK SZOK