dziekuje mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze.dzis dowiem sie ile jest Kropeczkow@Elvka37 doczekas się w końcu trzymam kciuki żeby wszystko było super. POWODZENIA
reklama
Roksii dziekuje Ci bardzo.tak.czekalam na ten dzien bardzo dlugo ale mam nadzieje ,ze warto bylo@Elvka37 dzisiaj wasz ważny dzień tyle na niego czekalaś, powodzenia dzisiaj i trzymam kciuki :-*
Dzieki Ilona88- mnie tez boli tam w srodku jak tampon probuje zalozyc. Jak juz zaloze jest ok ale przy wyjmowaniu znowu boli wiec tylko podpaske uzywam treaz. A powiedz mi prosze dlugo trwala ta @? teraz na szczescie jest weeekend wiec jakos daje rade w domu ale jutro do pracy i nie wiem jak to bedzieJak miałam nieudany transfer to lało się ze mnie jak po porodzie masakra .Organizm był przygotowany na ciążę i musiał się oczyścić. Zakładałem tampon+ podpaskę i co ok.15 min zmiana,bo zalane
1985Iwonka
Zaciekawiona BB
A powiedzcie mi w jakich klinikach przechodzicie ivf ?
Zastanawiam się nad INVECTA w Gdańsku...
Z tym że nam to obojętne bo i tam mieszkamy w Irlandii , więc musimy przylecieć...
Z tym że nam to obojętne bo i tam mieszkamy w Irlandii , więc musimy przylecieć...
M@gda
Moderatorka
Ja w Invimedzie w Warszawie.A powiedzcie mi w jakich klinikach przechodzicie ivf ?
1985Iwonka
Zaciekawiona BB
I udało się ???Jak tak to za którym razem?Ja w Invimedzie w Warszawie.
ja tez latalam bo mieszkam w Uk.my mielismy in vitro w Invimedzie w Gdyni i udalo sie jak wylądujesz w Gdansku to 25 minut autobusikiem i jestes w Gdyni.autobusy lub pociagi masz co chwile.Klinika mala ,kameralna.bardzo przyjemna .w Uk dwa nieudane w Polsce pierwsze i dzis 6t 3 dni ciazyA powiedzcie mi w jakich klinikach przechodzicie ivf ?
M@gda
Moderatorka
Ja jestem po pierwszym transferze, póki co bety mam pozytywne i poprawanie rosnące.I udało się ???Jak tak to za którym razem?
Ale robiłam je na własną rękę, wcześniej niż lekarz mi kazał. Tą bete, na którą będzie lekarz patrzył, będę miała we wtorek, a w środę będę miała wizytę, na której lekarz potwierdzi, albo nie. Idealnie powinnam wtedy zobaczyć pęcherzyki.
1985Iwonka
Zaciekawiona BB
Napisz mi na priv jakie ostatecznie koszta ?ja tez latalam bo mieszkam w Uk.my mielismy in vitro w Invimedzie w Gdyni i udalo sie jak wylądujesz w Gdansku to 25 minut autobusikiem i jestes w Gdyni.autobusy lub pociagi masz co chwile.Klinika mala ,kameralna.bardzo przyjemna
reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
A jak u Ciebie , długo Cię nie było.ja mam usg prenatalne 28 ego . Będzie wszystko dobrze ,trzymam kciukiTrzymaj się Ilona. Ja w środę mam genetyczne. Strasznie się boje, nie tyle genetyki bo pgd robiłam zarodkow, ale czy wszystko ok.
Podziel się: