CzarnaInka
Fanka BB :)
U mnie zawsze wyjmowali tyle samo jajeczek 10-12, a bol mialam z 2x, z 6x nie bolalo. Ale jak bolalo to wlasnie 2-3 dzien. Pierwszego moze trzymaja leki przeciwbolowe, ktore podaja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to teraz czekamy na transfer!!!!Hej dziewczeta ja juz wlasnie dochodze do siebie po dzisiejszej punkcji. Pobrali 17 pelnych i 7 pustych komorek.
Czekamy do poniedzialku na wiesci z kliniki jak sie wszystko rozwija
ja nie widzialam tego kalendarza.na jakiej podstawie on pokazuje jaka plec?Dziewczy widzialysxie ten chiński kalendarz pulci? Wyszło mi że chlopak będzie
Dziewczyny jestem po usg , wychodzi 9 tydz. Dzidzia rośnie , ale z nim ten nieszczęsny krwiak i plamienia mam od tyg. Muszę lezeć i lezeć. Miejmy nadzieję że się szybko wchłonie.
znalazlam.wyszedl chlopiec .a mam dwa zarodeczki.moglaby byc parka ale kazda konfiguracja bedzie superWpisuje się datę zapłodnienia i datę urodzin matki. Wpisz w Google chiński kalendarz pulci
oj.moze to od tych wszystkich lekow ...zadzwon do lekarza.moze powinnas zbadac to tętno.jestes pewnie taka rozstrzesiona?.Dziewczyny mam wysokie tętno i jestem taka jak bym się czegoś cały czas bała tak się zachowuje moje ciało martwię się tym